Koje sve face dolaze u Budvu? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uređaji

Koje sve face dolaze u Budvu?

Izvor mondo.rs
Izvor mondo.rs

Prvi potvrđeni predavač na marketing konferenciji Spark.me, koja će 31. maja i 1. juna biti održana u Crnoj Gori, je Ramon DeLeon, ekspert za društvene medije iz Čikaga. Čekamo i druge učesnike.

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, biće održana treći put 31. maja i 1. juna 2015. godine u Budvi. Reč je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, kao i da ih podstakne da unaprede svoje poslovanje ili da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Prvi potvrđeni Spark.me predavač je Ramon DeLeon, ekspert za društvene medije iz Čikaga. De Leon je pionir kada su u pitanju online prodaja i upotreba interneta u cilju poboljšanja poslovanja. Kao internet marketing menadžer šest Domino’s Pizza lokala povećao je prodaju za 50 odsto, i doprineo stvaranju biznisa koji godišnje zarađuje sedam miliona dolara. Zbog velikog iskustva i energije kojom zrači na sceni, izuzetno je tražen kao govornik širom sveta. Predavao je na raznim događajima kao što su INBOUND u Bostonu, CMO Asia Summit u Kini, TechCrunch u Rimu, LeWeb u Parizu i ad:tech u Sidneju.

Organizatori najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih velikih imena međunarodnih govornika koji će i ovoga puta deliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspeha koji su postigli.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi