Vrhunska gejmerska zver: ASUS ROG GR8 | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrhunska gejmerska zver: ASUS ROG GR8

Prenosivi ROG GR8 je koncept inspirisan konzolama koji donosi vrhunske performanse i laku nadogradnju

  Izvor: Promo.

ASUS Republic of Gamers (ROG) je najavio GR8, koncept personalnog računara inspirisanog konzolama, kompaktnog dizajna i zapremine samo 2.5 litra koji će doneti vrhunske performanse u vašu dnevnu sobu i redefinisati dosadašnji pojam igre.

ROG GR8 poseduje Intel Core i7 procesor i NVIDIA GeForce GTX 750Ti grafičku kartu spremnu za grafiku u punoj HD rezoluciji. GR8 poseduje i 16 GB DDR3L memorije, hard disk ili brzi SDD disk, ugrađeni dual-band 802.11ac Wi-Fi adapter i isporučuje se sa već instaliranim Windows 8.1 operativnim sistemom. ROG GR8 je, takođe, opremljen Miracast prijemnikom za strimovanje HD sadržaja sa vaših Android uređaja ili Windows 8.1 PC računara direktno na HD televizor.

ROG GR8 ima posebne poklopce na stranicama koje lako možete otvoriti da bi ste dobili pristup ležištu za dodatni 2.5-inčni HDD/SSD disk i SO-DIMM memorijskim ležištima radi lake nadogradnje. U kućištu mat crne boje, sa šarama inspirisanim drevnom civilizacijom Maja i pulsirajućim crvenim logotipom, GR8 je mašina za igranje koja će biti odličan detalj u spavaćoj ili dnevnoj sobi. GR8 je, zapravo, toliko kompaktan da ga možete poneti i na sledeću LAN zabavu.

Spreman za online igre

Sa Intel Core i7 procesorom i NVIDIA GeForce GTX 750Ti grafikom, ROG GR8 poseduje više nego dovoljno snage da pokrene današnje zahtevne igre u punoj HD rezoluciji. ROG GR8 poseduje i podršku za 4K/UHD rezoluciju i može se povezati na HDTV preko HDMI ili DisplayPort konekcije.

Tu je Intel Ethernet kontroler koji obezbeđuje bolje TCP i UDP performanse, i daje duplo poboljšanje u odnosu na slične tehnologije za prenos malih paketa u online igrama. ROG GR8 se isporučuje sa GameFirst III alatom koji vam pomaže da date prioritet mrežnim paketima koji potiču iz igara koje igrate i da igrama odvojite veći deo protoka i time obezbedite savršenu igru bez kočenja i kašnjenja. GameFirst poseduje četiri predefinisana režima za podešavanje prioriteta, kao i opciju za ručna podešavanja za potpunu kontrolu nad mrežnim protokom. Sa ugrađenim Network Monitor alatom, možete čak i da upravljate mrežnim saobraćajem u lokalnoj mreži i da proverite brzinu veze između uređaja u njoj kako bi ste obezbedili maksimalni propusni opseg.

Sa unapred ugrađenim Steam programom, GR8 je spreman za preuzimanje igara sa ovog servisa u par klikova od trenutka paljenja. ROG GR8 takođe omogućava da pokrenete PC igre na TV-u u Full HD 1080p rezoluciji putem Steam Big Picture opcije.

Zvuk koji prevazilazi očekivanja: SupremeFX audio

ROG GR8 poseduje SupremeFX audio za impresivan zvuk - Anti-EMI dizajn, premijum komponente, kao i audio alate koji zajedno da daju dodatnu dimenziju vašim igrama.

Analogne i digitalne komponente u ROG GR8 računaru su fizički odvojene i izolovane da bi se smanjile međusobne elektromagnetske smetnje. ROG GR8 koristi vrhunske japanske ELNA zvučne kondenzatore da bi obezbedio toplu i prirodnu reprodukciju zvuka.

Da bi pomogao korisnicima da izvuku maksimum iz ovog neverovatnog zvučnog Sistema, ROG GR8 se isporučuje sa velikom kolekcijom zvučnih rešenja i alata poput: Sonic SenseAmp, Sonic SoundStage, Sonic Studio i Sonic Radar II.

Osmišljen za laku nadogradnju, hladan, tih, stabilan

ROG GR8 poseduje posebne poklopce na stranicama koje lako možete otvoriti da bi ste dobili pristup ležištu za dodatni 2.5-inčni HDD/SSD disk i SO-DIMM memorijskim ležištima radi lake nadogradnje. ROG GR8 troši manje od 15W snage kada je u stanju mirovanja, a njegove ventilatore, jačine samo 20dB, nećete tada ni čuti, dok će pri radu pod punim opterećenjem razviti maksimalni nivo šuma od 28dB. On takođe poseduje poseban ventilator i bakarne toplotne cevi koji odvode toplotu sa procesora i GPU, radi maksimalne efikasnosti hlađenja.

Poboljšanja za profesionalne igrače

ROG GR8 se isporučuje sa dve ROG periferije - ROG Gladius optički miš i M801 mehanička tastatura, koji će igračima obezbediti kontrolu u intenzivnim igrama.

ROG Gladius je žičani optički miš koji će dati prednost igraču u online FPS igrama. Gladius poseduje ekskluzivne zamenjive prekidače sa izmenjivim otporom, prekidač za dva nivoa DPI-ja, tastere na stranicama i optički senzor rezolucije 6400DPI koji može da prati brzine do 500cm u sekundi sa ubrzanjem od 50g.

M801 mehanička tastatura sa svojim agresivnim oštrim linijama, kompaktnim dimenzijama i naprednim opcijama kao anti-ghosting, n-key rollover i podršci za više režima rada daje PC igračima neverovatnu kontrolu u igrama. Ova tastatura poseduje šest režima pozadinskog osvetljenja za rad i igru u slabom osvetljenju i koristi veoma brze i izdržljive crvene MX mehaničke prekidače.

Cena ovog računara dobija se isključivo na upit! Čekamo vaše impresije i komentare ispod i na Facebooku!

VideoASUS ROG GR8 Gaming Console PC

ASUS ROG GR8 Gaming Console PC specifikacije:

Procesor

Intel Core i7-4510U CPU, NVIDIA GeForce GTX 750Ti sa 2 GB GDDR5 VRAM

OS

Windows 8.1 ili Windows 8.1 Pro

Memorija i disk

1600 MHz DDR3L memory (do 16 GB), 2 x SO-DIMM, SATA 6Gb/s; 1 x 2.5" 1TB 7200 rpm HDD, ili 2.5" 256G SSD 1 x 2.5” sa proširenjem za HDD/SSD, Dodatnih besplatnih 100 GB of ASUS WebStorage na 12 meseci

Mreže

Intel Gigabit LAN

Bežične veze

Dual-band 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi

Povezivanje

Spreda: 1 x Sluške, 1 x mikrofon, 2 x USB 2.0 (1 sa USB punjenjem), Pozadi: 3 x Audio jacks (LINE_IN / LINE_OUT / MIC), 1 x S/PDIF optical out, 1 x HDMI (Ultra HD 4K), 1 x DisplayPort (Ultra HD 4K), 1 x LAN(RJ45), 4 x USB 3.0, 1 x 19V DC-in, 1 x Kensington lock

Potrošnja struje

19V DC, 6.32A, 120W Power Adapter, 0.4W isključen, 13W na čekanju, 70 do 77W pri punom 3D opterećenju

ROG-ekskluzive

SupremeFX Audio, Sonic SoundStage, Sonic SenseAmp, Sonic Studio, Sonic Radar II, GameFirst III, Miracast Receiver

Dodatni softver

Kaspersky Anti-Virus (jednogodišnja licenca), AiSuite III, ASUS HomeCloud sa Wi-Fi GO!, Media Streamer, DTS Connect

Dodaci i opcije

M801 gaming mechanical keyboard (dodatno se plaća), ROG Gladius gaming mouse (dodatno se plaća), 120W AC adapter, Power cord, User Manual, Quick Start Guide, Warranty Card

Mere

Max. 238 x 245 x 60 mm

Težina

1.284 kg

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA