Nova Android tastatura sa boljim opcijama | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova Android tastatura sa boljim opcijama

LG tastatura je poboljšana inovativnim funkcijama, posebno kreiranim za jednostavnije kucanje.

  Izvor: MONDO portal.

LG je nakon prošlomesečnog predstavljanja mobilnog telefona LG G3, predstavila i unapređenu Smart tastaturu za mobilne telefone, koja će korisnicima pružiti još jednostavnije i inovativnije iskustvo. Dodatne funkcije omogućiće vlasnicima ovog telefona niz noviteta i poboljšanja, koja se veoma retko mogu naći na OEM tastaturama.

LG Smart tastatura je dobila mnogobrojna priznanja za njenu adaptivnu tehnologiju u analiziranju navika potrošača u kucanju, kako bi im olakšala i omogućila brže pisanje sa manje grešaka. Ova tastatura predviđa reči i omogućava korisnicima personalizaciju, podešavanjem njene visine, uklopivši je tako da savršeno odgovara korisnikovom položaju palca i ruke. Korisnici LG G3 smart telefona, će sada moći da uživaju u izboru ažuriranih funkcija, kao što su:

Emoji Suggestion preporučuje u vidu simbola najprikladniju emociju, kao odgovarajuću zamenu za određenu reč, dajući korisnicima više načina da se izraze. Na primer, kucanje reči "ljubav" u Smart tastaturi, rezultiraće prikazom srca.

Application-based Text Tone Suggestion pamti najčešće upotrebljivane reči od strane korisnika i predlaže ih u zavisnosti od primene. Na primer, ukoliko korisnik često počinje mejlove sa "Poštovani," onda je to reč koja će verovatno biti preporučena sledeći put kada bude kucao mail. Ako vlasnik najčešće počinje tekstualnu poruka sa "Zdravo", onda je to ono što će biti preporučeno sledeći put kada korisnik krene da piše SMS. Prioriteti predloženih reči zavise od toga koliko često se one koriste na svakom konkretnoj aplikaciji.

Next Word Suggestion koristeći kontekstualne analize izučava stil korisnikovog pisanja, da bi nakon nekog vremena mogao da sugeriše koja bi bila sledeća reč ili simbol u rečenici, čineći iskustvo kucanja bržim i mnogo jednostavnijim.

Billingual Word Suggestion automatski detektuje i menja u željeni jezik konverzacije, bez potrebe korisnika da ga ručno menja. Smart tastatura je dovoljno inteligentna da predvidi kojim jezikom vlasnik pokušava da komunicira.

Real-Time Path Inputh omogućava korisnicima da unesu tekst tako što prati prst u jednom neprekidnom pokretu preko tastature, pazeći da Smart tastatura prikaže preporučene reči u trenuku kada se krene sa pisanjem. Dok su prethodni uređaji omogućavali prikaz preporučene reči tek nakon što je kucanje završeno, LG Smart tastatura prikazuje predloge u samom početku kucanja.

"Značaj nove Smart tastature je u tome što znatno poboljšava osnovne performanse, koje svi vlasnici smart telefona koriste, a to je kucanje SMS i e-mail poruka", izjavio je dr Jong-seok Park, predsednik i šef odeljenja za mobilnu telefoniju u okviru kompanije LG Electronics. "Prilikom rada na kreiranju LG G3 modela, pokušali smo da saznamo od potrošača što više o načinu korišćenja smart telefona u komunikacijima i kao rezultat kontinuiranog napora kompanije LG da obezbedi poboljšano korisničko iskustvo nastala je ova inovacija".

Ažurirana verzija LG Smart tastature će se pojaviti ovog meseca, a vlasnici LG G3 telefona bi trebalo da provere sa lokalnim operaterima o tačnom terminu njene dostupnosti. Neke od slika tastature koju sada koriste LG korisnici i slike LG G3 uređaja čekaju na MobIT Fejsu!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi