Promocija portala mondo.ba! Surfujmo svi! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promocija portala mondo.ba! Surfujmo svi!

Od nedavno mondo.rs ima i dva brata - mondo.me i mondo.ba. Promocija portala mondo.ba održana je u utorak uveče u Banjaluci, pred velikim brojem uglednih gostiju iz različitih branši, kolega i predstavnika kompanije m:tel.

  Izvor: Mondo.ba

U trenucima nezapamćenih poplava koje su pogodile ovaj region tokom maja, u Banjaluci je vredno radila ekipa novinara, koji su pripremali iznenađenje za sve one koji su godinama unazad čitali wap verziju portala.

A onda... iznenađenje!

Pokrenuta je i web verzija portala mondo.ba, mlađeg brata mondo.rs! Novi dizajn, ali stara efikasnost, brzina, ažurnost i stil pisanja vesti i ostalog sadržaja.

Ivana, Vesna, Nebojša, Nemanja, Goran, Bojan, Dragana, Siniša, Dušan i Milica. Svi oni vredno su radili svih ovih godina, a tako će biti i narednih!

Red je bio i da se pohvalimo pred svetom i da one koji su nam pomogli ugostimo.

Izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, Đorđe Mišić podvukao je odličnu, dvosmernu saradnju koju mondo.ba ima sa tom kompanijom.

“Kompanija m:tel konstantno i svakodnevno radi na unapređenju komunikacije, kako među korisnicima, tako i sa širom javnosti. Izuzetno smo ponosni što od nedavno korisnicima možemo da ponudimo m:blog, m:agazin u printanom izdanju, a sada i redizajnirani Mondo. Pohvalio bih novi izgled Monda, jer mislim da će i mnogi od vas koji do sada to nisu, da koriste upravo ovaj wap portal na svom mobilnom telefonu, ali i ostalim uređajima, jer ste na taj način u svakom trenutku na izvoru informacija o bilo kojoj oblasti koja vas zanima. Mondo ekipi želim da budu još bolji, brži, i da imaju dobru posećenost. Mi kao kompanija i dalje ćemo se truditi da obezbeđujemo dobru međusobnu komunikaciju svima, informisanost, ali i dobru zabavu. I večeras smo zbog toga ovde i nadam se da ćete uživati u nastavku večeri…”, istakao je Mišić.

Kompanija Wirelles Media je ponosna što je zaokružila regionalni koncept portala MONDO. O tome je govorio direktor Wirelles Media Igor Žeželj, istakavši da će MONDO uvek biti društveno odgovoran i truditi se da pomera granice.

"Ovo je za nas veoma važan dan, jer smo zaokružili regionalni koncept MONDO portala. Danas je MONDO dostupan na svim platformama u Bosni, Srbiji i Crnoj Gori. Danas je MONDO među prvih pet news portala u Srbiji, sa 10 miliona poseta i više od 40 miliona otvorenih strana mesečno. O kredibilitetu i načinu rada najbolje govori podatak da smo tokom majskih poplava bili portal sa najvećim rastom poseta", rekao je Žeželj.

To, naravno, ne znači i kraj ambicija regionalnog koncepta portala MONDO.

"Naše ambicije su velike i ovde u Bosni! Od nas možete očekivati da pomeramo granice u svakom smislu. Očekujte mnogo o najvažnijim sporednim stvarima - o sportu, o tehnologiji, o filmu, muzici, lifestyle...", rekao je Žeželj i poručio:

"Ali, isto očekujte da ćemo biti produžena ruka u borbi za društvenu odgovornost koju kompanija m:tel sprovodi dugi niz godina. Bićemo uvek u zaštiti svih vrsta manjina i uvek protiv bilo koje vrste nasilja. Hvala m:telu i Telekom Srbija Grupi na predivnom desetogodišnjem partnerstvu!".

O tome kako je bilo na promociji, šta kažu naše kolege iz drugih banjalučkih medija pročitajte više na mondo.ba

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA