GMail poboljšan samo za Google+ korisnike | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GMail poboljšan samo za Google+ korisnike

Ukoliko koristite neke od Google+ funkcija GMail će raditi bolje i imaće više funkcija.

 Izvor: Promo.

Ukoliko koristite iOS ili Android uređaj dobro bi bilo da u potpunosti aktivirate svoj Google+ nalog (mnogi ga imaju samo zato što je to neophodno za druge Google servise), jer će sa aktivacijom nekih opcija drugi Google servisi raditi bolje.

Poslednji primer za to je GMail, koji omogućava direktno ubacivanje fotki sa telefona u GMail mejlove. Ovo je uslovljeno aktivacijom auto bekap funkcije fotografija, koja mora biti uključena na telefonu. To znači da morate dozvoliti Google+ nalogu da svaki put kada napravite fotku telefonom on istu prebaci na Google server, radi čuvanja i lakšeg korišćenja u budućnosti.

Nove funkcije mejla za one koji koriste auto bekap na telefonu omogućavaju da se direktno sa veba ubace fotke sa telefona u mejl, da se odjednom pošalje više fotografija ili da se čak promeni njihova veličina pre slanja direktno preko GMail aplikacije na internetu. Ukoliko organizujete svoje fotografije sa telefona u folderima Google Plus servisa možete čak slati i cele foldere. Fotografije možete ubaciti direktno u "telo" mejla ili kao prilog.

Nove GMail funkcije u sprezi sa Google+ servisom najavljene su na zvaničnom GMail blogu 15. aprila i bićeaktivirana u etapama. Windows Phone korisnici neće imati priliku da koriste novu opciju, jer Google ne podržava taj sistem. Detaljna uputstva kako na Androidu i iOS sistemu uključiti auto bekap je na linku.

Googlu mnogi korisnici zameraju forsiranje Google+ naloga, koji je potreban za sve više opcija, zbog čega su mu mnogi korisnici pokazali srednji prst.

Svoje komentare možete nam poslati i preko MONDO MobIT stranice!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi