Između dve vatre: Canon EOS 1200D | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Između dve vatre: Canon EOS 1200D

Ovaj fotaparat pravi bolje fotke od smartfona, ali se njime rukuje lakše od klasičnog DSLR-a. On je dobra ulaznica za svet profi fotografije.

  Izvor: Promo.

Iako staje tačno između dve atraktivne foto "kategorije" - sve boljih smartfona i neprevaziđenih DSLR fotoaparata - EOS 1200D je model koji uspeva da pomiri i jednu i drugu, zahvaljujući svojim dobrim foto funkcijama i lakoći korišćenja.

DSLR seriju u novoj kolekciji Canon aparata najavljenih početkom 2014. predstavlja EOS 1200D, koji smo upoznali uz novu prateću aplikaciju na iOS i Android platformi za EOS uređaje. Ovaj model DSLR fotoaparata i aplikacija za pametne telefone svima omogućavaju da lako naprave prve korake u DSLR fotografiji.

Osmišljen za one koji DSLR kupuju prvi put i žele dobre rezultate čim ga izvade iz kutije, EOS 1200D spaja Canonovu prepoznatljivu fotografiju sa mnoštvom intuitivnih kontrola koje se lako koriste i automatskim načinima snimanja, osiguravajući da su zabeležene fotografije uvek dostojne sećanja, bez obzira na vaš nivo veštine.

Fotografije pune boja beleže se korišćenjem APS-C CMOS senzora rezolucije 18.0 megapiksela i Canonovog procesora DIGIC 4. Sistem za automatsko fokusiranje s devet tačaka smeštenih širom okvira osigurava da cela slika ostane zabeležena jednako oštro, bez obzira na to šta slikate. Sa funkcijom brzog okidanja, možete da snimite seriju fotografija, do 3 frejma u sekundi.

EOS 1200D snima Full HD (1080p) video zapise, a veliki broj funkcija koje se jednostavno koriste, daju vam slobodu da budete kreativni sa video zapisima kako nivo vaših veština napreduje – nudeći kontrolu ekspozicije, fokusa i jačine zvuka kako bi posebni trenuci bili sačuvani upravo onakvi kakve ste ih doživeli. EOS 1200D nudi svetlo optičko tražilo koje vam pomaže pri kadriranju, kao i 7.5-centimetarski (3,0-inčni) LCD ekran za fotografisanje u Live View modu. LCD rezolucije 460.000 tačaka odgovarajući je za pregledavanje fotografija i filmova odmah nakon slikanja odnosno snimanja.

Sve o modelu Canon 1200D saznaćete u sledećem video snimku, a nas potražite i na MONDO MobIT Facebook stranici!

U Srbiji 1200D očekujemo u aprilu, ali cena nije najavljena.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA