Vaš je spas Kičmospas! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaš je spas Kičmospas!

To je jedinstven, patentom zaštićen domaći proizvod koji će vas spasiti od krivljenja kičme i pomoći vam da se ponovo uspravite!

 Izvor: ScreenShot/YouTube.

"Predstavljamo vam proizvod koji će vama i vašim ukućanima omogućiti relaksirano korišćenje desktop računara i pomoći u očuvanju vašeg zdravlja", stoji na sajtu proizvođača.

Kičmospas je zapravo nosač desktop računara, koji omogućava podešavanje visine monitora i na taj način podstiče držanje kičme u uspravnom, pravilnom položaju. Upotrebljava se na tri načina - u sedećem, stojećem i ležećem položaju, koji je posebno pogodan za sve koji vole da lenčare, gledaju filmove ili igraju igre na računaru. Pogledajmo sada Kičmospas u praksi.

Želeći da saznamo što vše o ovom zanimljivom, patentiranom i zaštićenom proizvodu pozvali smo njegovog konstruktora, Slavišu Strahinića.

MONDO: Da li je vama kičma stradala od previše igranja, pa ste došli na ideju o Kičmospasu?
Slaviša: (Smeh) Ne, nije mi kičma stradala na taj način, ali sam uvideo da je problem držanja kičme u uspravnom položaju, posebno kod dece, uzeo sve više maha i rešio sam da ga nekako smanjim. Nisu mi bitne pare, samo zdravlje, da budemo zdravi i pravi što duže!

MONDO: Koliko dugo radite na ovom projektu?
Slaviša: Oko dve godine. Ideju sam dobio pretražujući internet i uvidevši da zaista imamo problem sa krivim leđima. Od tog momenta, do pokretanja sajta proteklo je oko dve godine.

MONDO: Gde se proizvodi Kičmospas i ko ga sklapa?
Slaviša: Sam sklapam Kičmospas, a samostalnu proizvodnju još uvek nemam. Kičmospas se proizvodi sa strane, ali ne mogu da vam otkrijem tačno gde.

MONDO: Koliko ste kičmi do sada spasili?
Slaviša: Firma je osnovana 2014. godine, a sajt je oživeo početkom marta, pa još uvek nemam tačne podatke, ali je naručivanje krenulo. Zadovoljan sam.

MONDO: Kad smo već kod prodaje, da li je bilo narudžbina iz regiona i sveta?
Slaviša: Još uvek nisu realizovane prve narudžbine za inostranstvo, ali radimo na tome, interesovanje je veliko.

Ukoliko i vas zanima zašto je u pozadini sajta Kičmospasa motiv iz WarFace igre - nema nekog posebnog razloga, Slaviši se dopala! Takođe, konstruktor navodi da je tokom registracije svog patenta imao priliku da razgovara sa mnogobrojnim inženjerima, koji su podržali i pohvalili njegovu ideju.

Pogledajte kako se sklapa Kičmospas.

Ukoliko i vi želite da zaštitite svoja ili leđa dragih osoba, prvenstveno dece, vreme je za mobilni Kičmospas, koji možete šetati po kući, za sobom! Naručite ga za 13.800 dinara preko sajta proizvođača.

Vaše komentare možete nam ostaviti i na Facebook stranici MobIT portala!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi