Kako do besplatnog Microsoft Office 365 paketa | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako do besplatnog Microsoft Office 365 paketa

Microsoft nudi jedinstvenu priliku nevladinom sektoru, i to kroz primenu inovativnih Cloud tehnologija, koje povećavaju produktivnost i saradnju neprofitnih organizacija.

  Izvor: Promo.

Kompanija Microsoft objavila je pre četiri meseca globalnu dostupnost Office 365 paketa za neprofitna udruženja, kao i kvalifikovane nevladine organizacije (NVO) u okviru svog programa za donaciju softvera. Ovaj program donacija do jula 2014. godina biće dostupan u ukupno 90 zemalja širom sveta.

Microsoft Office 365 za neprofitne i nevladine organizacije omogućava brži i jednostavniji rad ovih udruženja pružajući im pristup najsavremenijim servisima, skrojenim upravo po njihovim potrebama koje uključuju:

• Mogućnost pristupa informacijama sa bilo koje lokacije: Office 365 za neprofitne organizacije omogućava pristup dokumentima nezavisno od lokacije zahvaljujući Office aplikacijama prilagođenim za računar, smart telefon ili tablet uređaj.

• Jednostavnu saradnju: Neprofitnim organizacijama je omogućeno da lako rade zajedno unutar organizacije, koristeći Office aplikacije putem elektronske pošte, zajedničkog kalendara, kao i međusobnog korišćenja dokumenata i video konferencije.

• Jednostavnu IT primenu: Office 365 za neprofitne organizacije pruža administratorima mogućnost jednostavnog pristupa kontroli i prilikom instalacije programa Office 365 , ne zahteva deinstalaciju prethodnih verzija ovog programa.

• Pouzdanost i savremenost: Office 365 za neprofitne organizacije omogućava organizacijama da troše manje vremena na IT održavanje, obezbeđujući pristup najsvežijim tehnologijama koje su jednostavne I lake za upotrebu. I Office 365 za Neprofitne organizacije je finansijski podržan od strane vodećih bezbednosnih faktora u industriji I ima 99.9 % garanciju na savremenost.

Neprofitnim i nevladinim organizacijama Microsoft donira pristup najboljim alatima baziranim na Cloud tehnologiji koji podstiču produktivnost i saradnju. Na taj način, zahvaljujući ovim rešenjima, omogućena je optimalna organizacija i potrošnja resursa, što zauzvrat omogućava više vremena za borbu usmerenu ka boljem obrazovanju, održivom razvoju životne sredine, povećavanju pismenosti, kao i iskorenjivanju bolesti. Iako neprofitne organizacije posluju na isti način kao i ostala udruženja i kompanije, one se često suočavaju sa manjkom sredstava za uvođenje novih tehnologija. Na taj način, donacija Office 365 paketa im pruža mogućnost da budu efektivniji i efikasniji u poslu koji obavljaju.

"Doniranjem softvera imamo za cilj da pomognemo društveno angažovane neprofitne organizacije u Srbiji, kao i širom sveta, da ostvare svoju misiju, tako što ćemo im obezbediti pristup najnovijoj tehnologiji, znanjima i drugim resursima koji im mogu biti od pomoći", dodala je Tanja Tatomirović, u Microsoftu zadužena za odnose s javnošću i odnose sa zajednicom u Srbiji i Crnoj Gori.

Program donacija Office 365 paketa nastavlja tridesetogodišnju tradiciju kompanije Microsoft u pomaganju nevladinom sektoru. Microsoft je samo u toku fiskalne 2013. godine donirao više od 795 miliona američkih dolara u vidu novca, softvera i usluga za 70.286 neprofitnih udruženja, u više od 15 zemalja širom sveta. Ukupna vrednost softverskih donacija nevladinim organizacijama u Srbiji bila je oko 250.000 američkih dolara za godinu dana, dok je samo tokom oktobra i novembra prethodne godine donirani softver dostigao vrednost od oko 100.000 američkih dolara.

Sve neprofitne i nevladine organizacije zainteresovane da se uključe u programu donacije Microsoft Office 365 paketa mogu proveriti mogućnost učešća na SAJTU.

Sve informacije vezane za migraciju resursa se mogu pronaći OVDE.

Domaće nevladine organizacije mogu se javiti kompaniji Microsoft u Srbiji za više informacija o realizaciji programa softverskih donacija, jer Microsoft kroz svoje programe ne donira samo Office 365, već i Windows 8.1, Office 2013, Visual Studio, kao i mnoge druge softvere koji mogu pomoći ovim organizacijama u radu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA