Intelove pametne bubice i zdela za punjenje | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Intelove pametne bubice i zdela za punjenje

Sluške pružaju stereo zvuk, prate rad srca i puls, a aplikacije na telefonu prate pređenu udaljenosti i potrošene kalorije. Zdela za bežino punjenje istovremeno puni više uređaja.

 Izvor: Promo.

Intel je razvio referentni dizajn za pametne bubice koje pružaju biometrijske i fitnes informacije. Proizvod je namenjen rekreativcima i jedinstven je za ugradnjui u dodatnu opremu koji mnogi ljudi već nose dok vežbaju - stereo slušalice.

Intel pametne bubice pružaju potpun stereo zvuk i prate rad srca i puls, a aplikacije na telefonu korisnika prate pređenu udaljenosti i potrošene kalorije. Proizvod takođe uključuje Intel softver koji omogućava korisnicima da precizno podese trening i ponaša se kao trener, automatski birajući muziku koja odgovara radu srca.

Intelove pametne bubice koriste tehnologiju razvijenu u saradnji sa kompanijom Valencell Inc, inovatorima PerformTek Precision biometrije. Tehnologija senzora pomaže kontinuirano merenje biometrijskih podataka u realnom vremenu sa visokim stepenom tačnosti i doslednosti, i koristi ove podatke da ljudima da smislene fitness instrukcije.

Pored pogodnosti biometrijskog i fitnes praćenja ugrađenog u bubice, Intel je dizajnirao proizvod na takav način da eliminiše potrebu za baterijom ili dodatnim izvorom energije za punjenje uređaja, jer koristi energiju direktno iz audio mikrofona.

Intel pametna zdela za bežično punjenje
Intel je razvio referentni dizajn pametne zdele sa bežičnim napajanjem. Referentni dizajn obuhvata Intelove smart slušalice, koje pomažu da napajanje bude jednostavnije. Jednostavno stavite pametane slušalice u pametnu zdelu za bežično napajanje i one će početi da se pune.

Pametana zdela sa bežičnim napajanjem sa postoljem je široka oko 10 centimetara. Referentni dizajn je u stanju da puni više uređaja istovremeno. Ovo je ključna prednost tehnologije magnetne rezonance, što je osnova A4WP industrijske specifikacije.

Intel razvija tehnologiju bežičnog punjenja da obezbedi pogodnosti za širok spektar mobilnih uređaja (npr. slušalice , telefoni, tablet , Ultrabook i 2u1 uređaji ) sve na osnovu specifikacije A4WP industrije čiji razvoj Intel aktivno pomaže.

Više premijera sa CES 2014 sajma pogledajte na MobIT Facebook stranici, a na toj i Twitter mreži sve objave sa CES 2014 sajma pratite preko heštaga #MobIT_CES2014.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi