Ispala Majkl Beja "otvorila" CES 2014 | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispala Majkl Beja "otvorila" CES 2014

Režiser filmova o Transformersima "otvorio" ovogodišnji CES sajam svojim neočekivanim gafom, koji je iznenadio publiku na prezentaciji i "zapalio" YouTube.

  Izvor: ScreenShot/YouTube.

Iako je CES 2014 sajam i zvanično otvoren pre nego što se na jednoj od prezentacija pojavio Majkl Bej, reditelj Transformers serijala i njegova nesvakidašnja greška ostaće najupečatljiviji momenat za većinu posetilaca. Na YouTube je svakako već hit!

Majkl Bej je trebalo da nam ispriča "nadahnjujuću i toplu holivdsku priču" o novim zakrivljenim TV uređajima, ali je, pošto se pojavio na sceni i izgovorio tek par uvodnih rečenica, potpuno izgubio. Bej je, istina, pokušao da sve vrati "u ulogu" već u narednoj rečenici, ali onda je, nakon još jedne "dramske pauze" uz izvinjenje napustio prezentaciju. Sve je trajalo jedva jedan minut.

Publika, prilično zatečena, mlakim aplauzom ispratila je odlazak Beja sa scene...

Poznati režiser napisao je kasnije na svom blogu sledeće: "Vau, baš sam se obrukao na ovoj prezentaciji! Trebalo je da vam pričam o ovom sjajnom zakrivljenom TV-u dijagonale 105 inča. Retko se pojavljujem na ovakvim dešavanjima, ali ovaj TV je zaista poseban! Problem je nastao kada sam greškom izgovorio jednu od rečenica, koju je trebalo da izgovori moj sagovornik i tada se "šaptač" izgubio. Posle je nastala opšta zbrka i otišao sam sa scene". Naš komentar - bolje da je ostao iza kamere :)

Obiđite CES 2014 sa MONDO MobIT-om!
Da vam CES 2014 ne bi ostao u sećanju samo po ovome potrudićemo se da vam kroz detaljan izveštaj ispričamo nikad jaču priču jednog od najvažnijih tehnološko-komunikacijskih sajmova u svetu. Uskoro vas očekuju priče o:

- Najboljem mini smartfonu na svetu
- Najvećim Ultra HD i zakrivljenim TV uređajima
- Novim računarima, hibridnim uređajima i tabletima
- Atraktivnim mobilnim telefonima i
- Brendovima poput Sonyja, Lenova, Samsunga, ASUS-a, LG-ja i drugih.

Zato, ostanite uz nas i pratite nas i na MobIT Facebooku, gde ćee moći da vidite dodatne slike, pročitate komentare drugih čitalaca i dobijete odgovore na vaša pitanja. Na toj i Twitter mreži sve objave sa CES 2014 sajma pratite preko heštaga #MobIT_CES2014.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA