Najnoviji IT uređaji na CE&HA sajmu u Beogradu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najnoviji IT uređaji na CE&HA sajmu u Beogradu

Sa preko 150 brendova, CE&HA sajam pruža jedinstvenu priliku u celoj jugo-istočnoj Evropi, da se na jednom mestu vide najmodernija tehnička dostignuća iz oblasti kućne i IT elektronike.

  Izvor: CE&HA sajam.

Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata - CE&HA (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) treću godinu zaredom održaće se na Beogradskom sajmu u dve najveće hale, u halama 1 i 4,  na površini od oko 8.000 kvadratnih metara u periodu od 26 - 29. septembra.

Organizator sajma, kompanija "Duke & Peterson", ove godine najavljuje veću i još atraktivniju manifestaciju na kojoj će posetioci moći da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i rešenjima u oblasti računara, mobilnih telefona, telekomunikacija, televizora i video opreme, audio opreme, gedžeta, prateće opreme za računare, zabavne elektronike, kao i sa širokom paletom najnovijih proizvoda iz oblasti bele tehnike, kućnih aparata i dekorativne i funkcionalne rasvete.

Sa preko 150 najpoznatijih svetskih brendova, CE&HA sajam  pruža jedinstvenu priliku u celoj jugo-istočnoj Evropi, da se na jednom mestu vide najmodernija tehnička dostignuća iz oblasti kućne elektronike. U okviru Hale 4, koja je tredicionalno rezervisana za proizvođače bele tehnike i kućnih aparata, ove godine po prvi put će biti održan i međunarodni sajam osvetljenja "Svet svetla"u organizaciji srpskog Društva za osvetljenje u saradnji sa partnerima. Ovaj deo sajma prvenstveno je namenjen poslovnim korisnicima iz sfera javnog, dekorativnog, unutrašnjeg, specijalizovanog, sportskog osvetljenja kao i svetlosnih izvora, led tehnologija i drugih.

Tokom trajanja sajma posetioci će moći da obave i kupovinu u okviru štandova naših najpoznatijih prodavaca tehničke robe, a prilikom kupovine će moći da ostvare i specijalne sajamske popuste.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA