Facebook VIP mreža: Samo za slavne! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook VIP mreža: Samo za slavne!

Novu Facebook VIP aplikaciju, koja se još uvek razvija, testira nekolicina poznatih faca sa "A liste", kako u Holivudu vole da kažu...

  Izvor: Facebook.

Prema pisanju PCMag i All Things D portala Facebook je potvrdio da radi na posebnoj Facebook aplikaciji, koja će se ponuditi samo poznatim ličnostima, kako bi se olakšala njihova komunikacija sa fanovima i koordinacija medijskih aktivnosti.

Viper: Propala srpska VIP društvena mreža

Pompezno najavljena kao jedan od najznačajnijih internet projekata krajem 2009. godine, Viper mreža je okupljala regionalne poznate ličnosti iz oblasti estrade, sporta, glume i javnog života i njihove obožavaoce. Među Viperima su bile Ceca, Jeca, Seka, Iva i mnoge druge manje i više poznate ličnosti, ali je Viper projekat propao zbog izuzetne popularnosti Twittera i upravo fan stranica na Facebooku.

Neće to biti neki naročito drugačiji Facebook od ovog koji svi mi "obični" korisnici već imamo, ali će omogućiti poznatim ličnostima da lakše plasiraju svoje statuse i fotografije do medija i fanova, četuju sa njima kada to požele i lakše komuniciraju jedni između drugih (poznati sa poznatima).

Ovakvi korisnici biće prepoznatljivo označeni zvezdicom ili nekim drugim simbolom, koji još treba da bude usvojen, a korisnici će i dalje moći da upotrebljavaju do sada kreirane Fan stranice svojih omiljenih zvezda.

Prema pisanju pomenutih portala, Facebook na ovaj način želi da popularizuje dodatno svoje stranice i prizove poznate face da se češće druže sa svojim obožavaocima, što sada najčešće rade na Twitteru.

Na VIP Facebooku će poznati moći da odgovaraju na pitanja fanova, prosleđuju ih dalje ili ih na neki način označe (favorizuju) što korisnici posebno vole.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

vip

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi