Android korisnici više piju, iPhone nose privlačni | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android korisnici više piju, iPhone nose privlačni

Istraživanje u kojem je učestvovalo preko 2.000 korisnika iPhona, BlackBerryja i Androida otkrilo nam je neke vrlo zanimljive podatke...

  Izvor: Sony Mobile Press Images.

TalkTalk mobile kompanija na osnovu ovog istraživanja želela je da dođe do podataka kako su izbor telefona, odnosno njegova marka i karakter korisnika povezani.

Recimo korisnici koji su odabrali BlackBerry zarađuju najviše, druže se više od druge dve grupe korisnika i u vezama ostaju najduže.

Vlasnici iPhona najviše putuju, ubeđeni su da su lepši i privlačniji od druge dve grupe korisnika i da ih šefovi ocenjuju samo najvišim ocenama. Troše najviše para na gardeobu i ulepšavanje, uštogljeni su i hladni u odnosu sa drugim ljudima.

Vlasnici Android telefona su kreativni, piju iznad nedeljnog proseka i mnogo više od druge dve grupe korisnika, ali i imaju najbolje manire i spretni su u kuhinji.

Korisnici iPhona obično rade u medijima, marketingu ili na nekom "modernom poslu", najambiciozniji su i uglavnom prate sve aktuelne trendove. BlackBerry korisnici rade u advokaturi, na visokim položajima ili u velikim kompanijama. Šalju najviše mejlova, poruka i najviše razgovaraju telefonom. Oni sa Androidom su najaktivniji na društvenim mrežama i najkreativniji su, a rade kao inženjeri, u državnim firmama ili na nekom kul, opuštenom poslu.

Karakteristike gotovo svakog iPhone korisnika su ambicioznost, samopouzdanje, bistri su i imaju petlju u biznisu.

Karakteristike najvećeg broja BlackBerry korisnika jeste to da su glasni, odlučni i brbljivi.

Karakteristike većine Android korisnika su umetnička sloboda, stidljivost i smirenost.

Istraživanje, koje je objavio Daily Mail, baziralo se na praćenju dnevnih navika korisnika, obuhvatilo je njihova radna mesta, socijalni status i detaljnu procenu ličnosti.

Da li ste se pronašli u nekom od opisa gore?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA