Google I/O: Android igre po iOS sistemu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google I/O: Android igre po iOS sistemu

Google Play Game Service je novi odeljak Play Stora, koji će gejmeri redovno posećivati kako bi preuzimali i igrali najbolje igre onlajn.

Ovaj igrački servis doneo je na Android platformu većinu opcija u kojima korisnici iOS-a odavno uživaju. Kada se pomisli na kvalitetno igranje u pokretu, a da se pritom ne računaju konzole, onda je iPhone ili iPad svakako prva pomisao svakog iole ozbiljnog igrača.

Google sada želi da promeni tu percepciju.

Novi Games Service donosi snimanje pozicije u igrama u oblaku, što znači da ćete na bilo kojem uređaju moći da nastavite igranje kada vam to bude odgovaralo. Dodat je i multiplejer mod u realnom vremenu, što će interaktivnost igranja umnogome poboljšati, a spremne su i interaktivne tabele sa najboljim rezultatima i ostvarenim zadacima, koje se sinhronizuju, takođe sa Cloud tehnologijom.

Google je Game Service objedinio na iOS, Android i web platformi, a Google+ društvena mreža je značajan deo njega. To znači da ćete sa prijateljima iz krugova moći da igrate igre umreženi ili da upoređujete rezultate, a postoji mogućnost igranja i sa nepoznatim ljudima, koji koriste Google+ servis.

Google je na I/O konferenciji pokušao da prikaže najzanimljiviju, multiplejer funkciju, ali je pokušaj propao zbog velike gužve na mreži.

Ostanite uz MONDO, na Google I/O putovanju, na kojem ćemo biti narednih nekoliko dana, tačnije do 17. maja. Pratite nas pod heštagom #MobIT_GoogleIO na Twiteru.

(Marko Čavić, MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi