Regionalno BlackBerry "okupljanje" u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Regionalno BlackBerry "okupljanje" u Srbiji

BlackBerry 10 mini Jam održaće se šestog aprila u Beogradu, gde možte upoznati BlackBerry Z10 smartfon, prvi uređaj sa BlackBerry 10 OS-om.

Drugi po redu, a istovremeno jedan od najvećih Blackberry 10 mini Jam događaja, biće održan u Beogradu, šestog aprila 2013. godine. Organizatori događaja su Blackberry Developer Groupe Balkan i Ambasada Kanade, a događaj je podržan i od strane matične kompanije Blackberry.

U okviru događaja, učesnici će imati jedinstvenu priliku da dobiju detaljne informacije o razvoju nove Blackberry 10 platforme kao i da se upoznaju sa planovima koje BlackBerry ima u budućnosti.

Blackberry 10 mini Jam ima za cilj da ujedini iskustvo i znanje programera iz Albanije, Bosne, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Srbije, Slovenije i Turske. Povezivanje programera na ovakva način treba da dovede do uspostavljanja boljih relacija, deljenja i razmene znanja i informacija, kako bi se potencijali programera sa ovih prostara iskoristili na što bolji način.

Organizatori će s tim u vezi obezbediti najbolji mogući protok informacija kao i mogućnost razmene iskustava sa ekspertima iz Blackberryija, sa ciljem da se programerima na Balkanu omoguće najbolji mogući uslovi za dalji razvoj.

"Drago nam je što organizujemo Blackberry 10 mini Jam u Beogradu i Srbiji. Pripremiljena su najbolja predavanja i pozvani najbolji eksperti, mobilni operateri i inovatori, koji će rado podeliti znanje i iskustvo sa programerima. Za programere i razvojne timove obezbeđene su i atraktive nagrade, razgovori sa ekspertima i VIP gostima", navodi se u saopštenju organizatora.

Prostor Zira hotela, u kojem se održava Blackberry mini Jam može da ugosti najviše 500 učesnika, pa je zbog toga već sada potrebno rezervisati mesto na predavanjima koja se odnose na razvoj aplikacija za Blackberry 10 platformu.

Registracija za Blackberry 10 mini Jam je besplatna, i podrazumeva besplatan ulaz na sva predavanja na konferenciji.

BlackBerry 10 mini Jam - Beograd 2013 je prezentacija novog, hrabrog smera kojim je BlackBerry krenuo sa BlackBerry 10 platformom. Ovaj događaj će privući programere koji razumeju snagu Blackberryija i žele da iskoriste priliku za razvoj mobilnih aplikacija na novoj platformi. Bez obzira da li je neko Native, Web ili Android programer, dobiće priliku da istraži moćnu Blackberry 10 platformu i uveri se u njegovu snagu.

Detaljne informacije o događaju, predavanjima kao i gostima možete naći OVDE.

(MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA