HTC One: Šta je Zoe funkcija kamere | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HTC One: Šta je Zoe funkcija kamere

Sigurno ste čuli za novu Zoe funkciju HTC One smartfona, a MONDO vam pokazuje šta sve ona može i kako izgleda.

Kompanija HTC najavila je 19. februara svoj vodeći model HTC One, koji je samo dva dana kasnije predstavljen i u Srbiji, uz najavljenu cenu od 700 evra u slobodnoj prodaji. Nakon toga sa ovim telefonom imali smo prilike da se sretnemo i na proteklom Mobile World Congressu, sa kojeg je izveštaj MONDA još uvek aktuelan.

Tom prilikom detaljnije smo se upoznali sa Zoe funkcijom nove UltraPixel kamere, sa kojom One dolazi. HTC UltraPixel kamera menja i unapređuje način na koji ljudi beleže, ponovno proživljavaju i dele svoje najlepše trenutke.

Ova kamera dodaje mnogo drugih mogućnosti i efekata, kao što je unapređena 360-stepena panorama, vremensko sekvenciranje i uklanjanje objekata.Takođe, postoji mogućnost automatskog kreiranja integrisanih video klipova o svakom događaju zabeleženom putem Zoa funkcije, fotografija i video snimaka uz muzičku podlogu i profesionalnu montažu, prelaze i efekte.

Pogledajte kako Zoe izgleda u praksi.Da bi omogućio inovativno iskustvo tokom korišćenja fotoaparata i video kamere, HTC je razvio novu kameru, koja ima najbolje sočivo u svojoj klasi, sa f/2.0 otvorom blende, kao i najnapredniji senzor sa UltraPixel tehnologijom, koja prikuplja 300 posto više svetla od tradicionalnih senzora u kamerama pametnih telefona.

(Marko Čavić, MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA