mt:s među najpopularnijima na Facebooku | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

mt:s među najpopularnijima na Facebooku

Kompanija mt:s imala je najpopularniji status u Srbiji na Fejsu u decembru 2012. godine i odgovarala je najbrže na upite svojih Facebook fanova.

Komunikacija putem društvenih mreža jedan je od najdirektnijih i najbržih načina interakcije kompanija sa svojim korisnicima. Mobilni operateri posebno su osetili pogodnost ovog načina komunikacije, jer na korisnička pitanja i zahteve mogu da odgovore mnogo brže i jednostavnije.

Uvidevši potrebu svojih korisnika za direktnijom komunikacijom mt:s je još u aprilu 2012. godine, kao prva kompanija u zemlji, oformila tim koji se bavi dititalnim medijima, u okviru kojih su i društveni medji Facebook i Twitter.

Prema istraživanju Socialbakersa, najveće svetske stranice za analizu društvenih mreža, u saradnji sa portalom Netokracija.com kao regionalnim predstavnikom te stranice, najpopularniji Fejs status u decembru u Srbiji imao je mobilni operater mt:s, sa 4379 lajkova, 251 komentarom i 96 deljenja. U pitanju je status o zimskoj ponudi mobilnih i smart telefona u mt:s mreži.

Kompanija mt:s je zauzela još jedno prvo mesto i to po brzini odgovora na upite korisnika, što dokazuje posvećenost kompanije i želju da izađe u susret svim svojim korisnicima, ali i da reši svaki njihov problem ili nedoumicu u najkraćem mogućem roku.

Ovo istraživanje urađeno je na osnovu lokalnog broja Facebook lajkova, odnosno Facebook korisnika iz Srbije.

Početkom decembra Telekom Srbija i mt:s su na regionalnom skupu Blogomanija predstavili korporativni blog, koji će biti još jedan od načina komunikacije sa korisnicima tuh kompanija, ali i svim drugim posetiocima, koji prate razvoj mobilnih i IT tehnologija.

Prema statističkim podacima stranice Socialbakers, u Srbiji je, u decembru mesecu, bilo 3.4 miliona registrovanih Facebook korisnika.

(MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi