BlackBerry se vraća 30. januara 2013. | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BlackBerry se vraća 30. januara 2013.

Povratnička serija pametnih BlackBerry 10 telefona biće predstavljena krajem januara naredne godine, saopštila je RIM kompanija.

To znači da će nakon nekoliko odlaganja i značajnog pada vrednosti akcija, sa kojima se suočava u poslednje dve godine, kompanija, ipak ispoštovati poslednji postavljeni rok za prezentaciju svojih novih telefona i operativnog sistema.

Nakon što je RIM objavio ovu vest akcije Blekberija skočile su za 5,5 odsto i vrednos akcije u tom trenutku iznosila je okruglo devet dolara. Pre četiri godine, kada je RIM bio na vrhuncu svog poslovanja, vrednost akcija bila je neverovatnih 148 dolara.

Kompanija će novi operativni sistem i telefone istovremeno premijerno prikazati i u prodaju pustiti u više država, kako bi pokrili što veći deo tržišta, koje ne prestaje da se kruni. Tog dana će biti predstavlja dva nova uređaja, ali bi već dve nedelja nakon toga trebalo da budu predstavljeni i telefoni sa hardverskom QWERTY tastaturom i nešto manim touchscreen displejom, što je godinama bilo obeležje BlackBerry brenda.


(MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA