FUDBALSKI STADION u vašoj sobi i gde god poželite | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FUDBALSKI STADION u vašoj sobi i gde god poželite

Uz kućni bioskop nove generacije doživite završnicu EURO 2024 na drugačiji način.

 Hisense C1 laserski mini projektor Izvor: Hisense

Pripremajući se za EURO 2024, čiji je Hisense globalni partner treći put zaredom, kompanija je proširila i unapredila svoju ponudu ne samo televizora, nego i među uređajima koji mogu biti korisni posebno za gledanje fudbala ili igranje sportskih igara. Kao lider TV industrije u domenu Laser TV i televizora dijagonale 100 inča, Hisense pravi korak dalje i svojim novim proizvodom - laserskim projektorom - nudi mogućnost za uživanje u kvalitetnom gledanju na dijagonali do čak 300 inča!

Hisense C1 laserski mini projektor poseban je po mnogo čemu. Zamišljen je kao sve u jednom rešenje za kvalitetno i brzo dostupno uživanje u gledanju sportskih, filmskih, serijskih i uopšte video sadržaja kod kuće, praktično bez ograničenja veličine prikaza.

Hisense C1 projektuje sliku veličine 65 do 300 inča, što je od otprilike 1,6 do čak 7,6 metara, a za kvalitetan prikaz potreban vam je praktično samo zid, bez prepreka (najbolje bele boje), mada je platno za projektor idealan izbor. Zanimljivo je da je ovo i prvi laserski mini-projektor koji je dobio Dolby Vision sertifikat, zbog čega za kvalitet slike ne morate da brinete - videćete ga i doživeti vrlo jasno! Osim toga, Hisense C1 podržava do 4K UHD rezoluciju i ima čak i HDR10 sa 1.600 ANSI lumena osvetljenjem i Dolby Atmos sertifikat za kvalitetan i čist zvuk putem JBL zvučnika iz tri izvora, uključujući pojačan bas. To znači da ćete čuti huk stadiona i navijanje kao da ste tamo, na utakmici! Sa dobrim zvukom i slikom ovako velike dijagonale teško je drugačije i zamisliti, zar ne?!

Hisense C1 laserski mini projektor
Izvor: Hisense South Africa

Od ostalih važnih karakteristika Hisense C1 nudi autofokus prikaza, automatsko podešavanje slike pozadini na kojoj se projektuje i Keystone Correction opciju. Važno je napomenuti da ovaj projektor ima i VIDAA U6 smart platformu, pomoću koje pruža mogućnost direktnog striminga serija i filmova sa Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube i drugih platformi, ali podržava i aplikacije i igre preko Hisense prodavnice. Za vlasnike iPhone i Mac uređaja na raspolaganju su i Airplay 2 i Apple Home tehnologije, naravno.

Hisense C1 ima novu generaciju laserskog projektora, koja donosi pet prednosti: jako osvetljenje, kvalitetnu reprodukciju boja, nisku potrošnju energije, dug život projektora i male dimenzije samog uređaj. Kad smo već tu, Hisense C1 ima svega oko četiri i po kilograma, pa ga je moguće lako staviti bilo gde u prostoriji. Od priključaka, osim kablovske veze sa mrežom, ima dva USB ulaza, dva HDMI ulaza (jedan je 2.0) i 3,5 milimetara audio konektor, bežičnu mrežu i dva Mini Jack audio izlaza.

Osim daljinskim upravljačem, funkcijama i sadržajem koji gledate možete da upravljate i pomoću Amazon Alexa servisa, a za dugotrajnost ne brinite - Hisense C1 je sertifikovan na makar 25.000 sati trajanja lasera, što je oko 1.050 dana neprekidne projekcije, odnosno tri godine gledanja!

Jedno je sigurno - uživaćete i u slici i u zvuku kao da ste na stadionu ili u bioskopu! Zavisi samo od toga šta ćete odabrati da gledate na Hisense C1 mini projektoru

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA