Kako izgleda pametni sat dizajniran za sve aspekte vašeg života | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako izgleda pametni sat dizajniran za sve aspekte vašeg života

Pored dizajna koji briše granice tradicionalnog i modernog, Huawei Watch GT 4 pametni sat itekako ima šta da ponudi

 Huawei Watch GT 4 pametni sat Izvor: Huawei

Kada razmišljamo o ručnim satovima, razmišljamo o nečemu što je pouzdano i izdržljivo, što odgovara našem stilu i što bi, idealno, trebalo da krasi naš zglob u svim prilikama, formalnim i neformalnim. Ipak, u vreme kada smo svi povezani i kada se trudimo da više vodimo računa o svom zdravlju, pametni satovi se nameću kao alternativa tradicionalnim rešenjima, ali kupovinu istih često posmatramo kao kompromis između funkcionalnosti i dizajna - a ne mora da bude tako.

Zašto bismo pravili ikakve kompromise kada možemo da izaberemo idealan spoj stila, zdravlja i sporta - pametni sat koji je istovremeno modni detalj i funkcionalan uređaj koji može da isprati sve aspekte našeg života. Govorimo, naravno, o Huawei Watch GT 4.

Spoj tradicionalnog i modernog

Izdržljivo kućište Huawei Watch GT 4 pametnog sata izrađeno je od nerđajućeg čelika i dolazi u dve varijante. Prva, prečnika 46 mm, nudi jedinstveni oktagonalni dizajn, inspirisan farovima sportskih automobila, dok druga, prečnika 41 mm, zadržava klasičnu estetiku.

Iako tanak i lagan, ovaj pametni sat donosi 13% veći odnos ekrana i tela, sa tankim okvirima koji osećaj imerzije prilikom posmatranja sadržaja podižu na viši nivo. U zavisnosti od varijante, ekran je dijagonale 1,43 ili 1,32 inča, a zahvaljujući visokoj rezoluciji panela, prikaz je izuzetno oštar i detaljan.

Kako bi svako mogao da uklopi Huawei Watch GT 4 u svoj stil, varijanta prečnika 46 mm dolazi u četiri boje (crnoj, smeđoj, zelenoj i sivoj), a varijanta prečnika 41 mm u tri (beloj, srebrnoj i zlatnoj). Svaka od ovih boja donosi narukvice izrađene od različitih materijala, koje, uz sofisticirani dizajn kućišta i izbor od preko 25.000 naličja sata, pružaju čitav spektar modnih mogućnosti - od sportske do formalne elegancije.

Unapređeno praćenje sportskih aktivnosti i zdravstvenih parametara

Huawei Watch GT 4 je idealni saputnik svakog ko želi da dobija jasne i precizne metrike o svojim performansama, bilo da je u pitanju šetanje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, e-sport ili neka od preko 100 drugih sportskih aktivnosti. Tačnost i efikasnost rezultata postiže zahvaljujući novoj TruSeen 5.5+ tehnologiji, koja uz praćenje otkucaja srca i upotrebu naprednih algoritama pruža sve neophodne informacije.

 HUAWEI WATCH GT 4 praćenje sportskih aktivnosti Izvor: Huawei

Praćenje ne mora da prestane ni u stanju mirovanja, a kako bi svako imao uvid u svoje zdravstvene parametre, pored merenja otkucaja srca na raspolaganju je i merenje nivoa kiseonika u krvi, temperature kože, nivoa stresa, ali i onoga što je najvažnije za oporavak tela - sna. Pomoću TruSleep 3.0 tehnologije, korisnici dobijaju detaljan uvid u kvalitet sna, nezavisno od toga da li je u pitanju dnevna dremka ili noćno spavanje, uz ocenu istog i savete kako da ga poboljšaju, ne bi li dozvolili svom telu da se pravilno oporavi.

Od velike pomoći će nesumnjivo biti i Stay Fit aplikacija za merenje kalorija, koja donosi niz unapređenih funkcija. Uzimajući u obzir fizičku aktivnost, ova aplikacija će uz profesionalnu analizu biti odličan alat ka postizanju željene kilaže kroz kalorijski deficit.

Izdržljivost koja se traži

 Huawei Watch GT 4 autonomija baterije Izvor: Huawei

Izdržljivost pametnog sata možemo da posmatramo kroz materijale od kojih je izrađen, ali i kroz trajanje baterije i mogućnost neprekidnog korišćenja tokom dužeg vremenskog perioda. Na ovom polju, Huawei Watch GT 4 nudi prvoklasnu autonomiju - do čak dve nedelje u zavisnosti od odabrane varijante - što ga čini pouzdanim rešenjem za sve aktivnosti i avanture u koje se upuštamo.

Huawei Watch GT 4 je već dostupan u slobodnoj prodaji, a od 2. oktobra će se naći i u ponudi operatora. Oni koji se na njega odluče do 31.10. na poklon dobijaju i FreeBuds SE 2 bežične slušalice, a ne moraju da brinu ni da li će moći da ga povežu sa svojim prenosivim uređajem, jer je ovaj pametni sat kompatibilan i sa Android i sa iOS operativnim sistemom.

Pogledajte

01:45
Huawei Watch GT 4
Izvor: Huawei
Izvor: Huawei

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 5

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čiča

Pitanje za redakciju Smartlife. Gde ima zvanična prodavnica Huawei? (Pošto sam se razočarao da ih više nema u TC Ušće)

beogradska seljačina

Široka im pirinčana polja.

beogradska seljačina

Interesantno kako se niko od tih kineskih glodotvora još nije prevario da stavi 2 grama folije za solarno punjenje i da ti baterija traje mesec dana ako si napolju, ne bre, sve golemi ljubitelji višeg nivoa imerzije prstiju u tuði novčanik.