Koliko vam je bitan dizajn telefona? (ANKETA) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko vam je bitan dizajn telefona? (ANKETA)

Autor Ilija Baošić

Forma standardnih pametnih telefona ustalila, pa proizvođači imaju sve teži posao da osmisle prepoznatljiv dizajn uređaja.

 Dizajn pametnih telefona anketa Izvor: Nothing

Pametni telefoni su prešli dug put od svojih početaka, menjajući svoju formu i izgled u procesu. Ukoliko današnje telefone uporedimo sa onima iz kasnih 2000-tih i ranih 2010-tih, najveću razliku možemo da vidimo u dve stvari - današnji telefoni su veći, a ekrani ovih uređaja prekrivaju gotovo celu prednju stranu.

Čini se da se forma standardnog pametnog telefona ustalila, pa proizvođači imaju malo prostora da svoje nove uređaje učine prepoznatljivim i drugačijim od konkurenata na tržištu. U budućnosti, na prednjoj strani možemo očekivati samo stanjivanje ivica ekrana, ali ivice samog telefona, kao i poleđina, su prostor po kojem proizvođači daju sve od sebe da se istaknu.

Bilo da je u pitanju izbor materijala, primena novih boja ili interesantnih rešenja, poput providne poleđine i LED traka kao na Nothing phone (1) uređaju, pronaći inovativni dizajn postaje sve teže. Ipak, nije retkost da sam trud dizajnera padne u vodi, jer je mnogim kupcima važnije da zaštite svoj telefon i prekriju ga maskom nego da se dive dizajnerskom rešenju.

U našoj potrazi za idealnim prosečnim telefonom, juče smo vas pitali da li ste verni jednom proizvođaču telefona, a danas nas zanima koliko vam je bitan dizajn pri izboru novog uređaja.

Anketa

Koliko vam je bitan dizajn telefona?

  • Vrlo bitan

    41.61% (57)

  • Lepo je da je lep

    40.88% (56)

  • Ne obazirem se na dizajn

    17.51% (24)

Koliko vam je bitan dizajn telefona?

Rezultati

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Wiener

Za mene i dalje ostao iphone 5S kao jedan od najlepsih telefona.