SkyDrive aplikacija za Android uređaje | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SkyDrive aplikacija za Android uređaje

Nakon redizajna web interfejsa Microsoft je za Android izbacio aplikaciju SkyDrive, koja je konkurent Dropboxu, Boxu i drugim cloud servisima.

SkyDrive za Android je besplatan, već dostupan u Google Play marketu i omogućava otpremanje svih vrsta dokumenta i multimedijalnih fajlova na Microsoftove Cloud servere. Tamo su vam uvek dostupni, možete ih preuzimati, menjati, slati drugim korisnicima ili učiniti javno dotupnim.

SkyDrive ima redizajniran, uprošćen, ali vrlo zanimljiv interfejs, koji se lako koristi. Sa aplikacijom dobijate do sedam GB besplatno zauvek, dok 20, 50 ili 100 giga prostora možete da kupite za 10, 25 ili 50 dolara godišnje. Uskoro se očekuje proširenje „kvota“ besplatne memorije, pa se strpite sa kupovinom još neko vreme.

Microsoft je omogućio izmenu i kreiranje Office dokumenata direktno u SkyDrive aplikaciji, a tu je i opcija tagovanja osoba na fotografijama koje se već nalaze na SkyDrive serverima. Uz Box i Dropbox ovo je odličan dodatak za skladištenje svih fajlova koji bi vam mogli zatrebati u pokretu.

SkyDrive je multiplatformski alat, koji omogućava upotrebu na računaru, Android, iOS ili Windows Phone uređaju. Trebalo bi da mu date šansu, nema razloga da ga zaobiđete!


(MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi