SAMSUNG ZADRŽAO Z SERIJU: Premijera Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, Bluetooth slušalica i dva sata | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavljamo vam pet novih Samsung uređaja za narednu sezonu - dva savitljiva telefona, slušalice i dva Galaxy sata.

Samsung Galaxy Z Fold4 premijera Unpacked Izvor: Samsung

U našoj blog formi pratićemo uživo drugi ovogodišnji Galaxy Unpacked događaj, na kojem će biti predstavljeno makar pet novih Samsung uređaja.

Ove godine Samsung se vraća u živ format i pred publikom će biti predstavljeni svi noviteti, uključujući savitljive telefone sledeće generacije.

Možda će vas zanimati

Procurelo je dosta toga, ali je nešto ostalo i za premijeru, a mi smo uspeli da obezbedimo i jedno veliko iznenađenje za sve koji budu sa nama pratili Samsung Unpacked, pa vas zato pozivamo sve da budete uz na tačno od 15:00.

Samsung Galaxy Unpacked blog će biti aktivan nešto pre same premijere, pa ne zaboravite da dođete na vreme i pogledate uživo sa nama o čemu se tu radi.

Samsung Galaxy Unpacked 2022 u drugom izdanju doneće nam:

 • Samsung Galaxy Z Flip4
 • Samsung Galaxy Z Fold4
 • Samsung Galaxy Buds2 Pro i
 • Samsung Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro.
16:26

To je to, narode, pišite u komentarima kako vam se dopadaju novi uređaji i ne zaboravite da pročitate detaljne specifikacije, ekskluzivne stvari i druge pojedinosti o Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 telefonima u našim ostalim vestima, koje smo objavili nakon premijere!

Vidimo se na sledećem Galaxy Unpacked-u uživo, nadamo se ;)

 Samsung Galaxy Z Flip4 Slike (53).jpg Izvor: Samsung

16:11

Anketa

Da li ćete kupiti novi Galaxy Z telefon?

 • Neću!

  56.18% (527)

 • Da, kad cena padne.

  25.05% (235)

 • Da, Galaxy Z Flip4!

  9.59% (90)

 • Da, Galaxy Z Fold4!

  9.17% (86)

Da li ćete kupiti novi Galaxy Z telefon?

Rezultati

16:09

Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 i Buds2 Pro biće dostupni za naručivanje unapred od 10. avgusta, a na tržišta dolaze od 26. avgusta. Korisnici koji unapred naruče Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 dobijaju jednu dodatnu godinu za Samsung Care+, za zaštitu od pada ili loma ekrana sa podrškom Samsung stručnjaka u 51 zemlji, uključujući i Srbiju!

 Samsung Galaxy Z Fold4 Izvor: YouTube / Samsung / Screenshot

U posebnom promotivnom periodu u Srbiji, za naručivanje unapred Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametnih telefona, uz otkupnu cenu starog uređaja korisnici ostvaruju pravo na otkupnu vrednost starog telefona uz dodatni bonus (uz dokaz o kupovini) u iznosu od 23.000 RSD za Galaxy Z Fold4 Ili 17.000 RSD za Galaxy Z Flip4. Takođe, korisnici ostvaruju pravo na osiguranje ekrana (osiguranje unutrašnjeg ekrana uređaja koje pokriva jednu štetu nastalu unutar godinu dana od kupovine uređaja uz učešće u šteti).

Uređaji nove Galaxy Z serije dostupni su u Srbiji po preporučenoj ceni Z Fold4 od 219.999 RSD i Galaxy Z Flip4 od 129.999 RSD. To je tačno 1.107 i 1.847 evra u ovom trenutku.

15:58

Na kraju i cene, prvo satovi...

Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro dostupni su u pretprodaji od 10. avgusta, sa dostupnošću u maloprodaji od 26. avgusta.

Galaxy Watch5 nudi moderan i minimalistički dizajn, kao i performanse koje vam pomažu postići više svaki dan. Dolazi sa potpuno novim, neutralnim opcijama boja koje privlače pažnju, sa velikom opcijom od 44 mm, a dostupan je u grafitnoj, safirno plavoj i srebrnoj boji, te malom opcijom od 40 mm dostupnom u grafitnoj, ružičasto-zlatnoj i srebrnoj koja ima ljubičasti kaiš koji savršeno pristaje sa Galaxy Z Flip4. Galaxy Watch5 biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.999 RSD za Bluetooth verziju i 39.999 RSD za LTE verziju.

Za one koji traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil, Galaxy Watch5 Pro je za vas. Biće dostupan u titanijum crnoj i titanijum sivoj boji, sa ekranom od 45 mm, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.999 RSD za Bluetooth verziju i 59.999 RSD za LTE verziju.

Ukoliko u periodu od 10.8. do 25.8. kupite Galaxy Watch5 ili Watch5 Pro na poklon dobijate Galaxy Buds Live u vrednosti poklona od 21.999 RSD.

 Galaxy Watch 5 Izvor: YouTube / Samsung / Screenshot
15:44

Evo i par reči o kameri, a spomenut je i bolji rad sa TikTok aplikacijom pored živog direktora Instagram aplikacije u publici :D Sve za dobre fotke i video Samsung, sve može, svi su dobrodošli :D

15:42

Sada je vreme za Samsung Galaxy Z Fold4 iz svakog ugla!

15:42

Partnerstvo sa Microsoft kompanijom dolazi u pravom trenutku i omogućava bolje performanse Word, Excel, PowerPoint i drugih aplikacija iz Office paketa na Samsung Galaxy Z Fold4 telefonu.

Tu je i Samsung Notes aplikacija, koja je prerađena ispočetka i nudi puno novih i unapređenih opcija. Uključen je i Microsoft Tims i podrška za video konferencije.

15:40

Samsung predstavlja prvi Android 12L i One UI 5.0, koji zajednički produktivnost, zabavu i uopšte korišćenje ovakvog telefona podiže na novi nivo. Ovo je prvi telefon sa Android 12L operativnim sistemom, koji prilagođava Android savitljivim ekranima velike dijagonale.

Tu je, naravno i podrška za S Pen!

15:39

15:38

Nažalost, ekran se i dalje ne sklapa u potpunosti, a primenjena je IPX zaštita od vode i potapanja u vodu, ali ne i od prašine i prljavštine.

15:37

Čitav metalni sloj ekrana, koji štiti ekran i omogućava lakše otvaranje i zatvaranje je uklonjen, što je omogućilo da telefon bude lakši, a taj metal je zamenjen novim, kompozitnim materijalima, koji su čak otporniji i na habanje i udare prilikom pada.

15:35

Odmah pogledajte slike Fold-a 4 uživo:

15:35

Samsung Galaxy Z Fold4

Naravno, tu je i zvezda dana - Samsung Galaxy Z Fold4.

Samsung Galaxy Z Fold4 je lakši i izdržljiviji, ima drugačiju šarku, a snaga i fokus su stavljeni na ekran.

15:29

Istražite Samsung Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro iz svakog ugla:

15:28

Watch5 Pro ima bateriju od 590 mAh kapaciteta, napravljen je od titanijuma i ima nove WearOS opcije i posebno partnerstvo sa Google kompanijom, koja će kasnije tokom godine omogućiti i korišćenje mapa bez interneta na satu sa navigacijom.

Knox opcija je još jednom ugrađena i prerađena za zaštitu podataka korisnika, jer satovi beleže toliko ličnih, zdravstvenih podataka.

Sat i Galaxy Buds2 Pro mogu da se povežu direktno, a postoji i verzija sa eSIM podrškom, što znači da telefon možete da zaboravite kod kuće i da vežbate i slušate muziku napolju, a da budete i povezani sa porukama i pozivima.

15:26

Pogledajte kako uživo izgledaju ovi zanimljivi satovi:

15:26

Samsung Galaxy Watch5 i Watch5 Pro

Samsung predstavlja i dva nova pametna sata, koja izgledaju gotovo identično kao prethodna Galaxy Watch4 serija, ali sadrže bolje senzore (tri u jednom), imaju moćniji čip, bolji softver i dugotrajniju bateriju tj. autonomiju.

Sada Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro mere i telesnu temperaturu pomoću infrared senzora.

15:24

Evo i Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalica uživo i ekskluzivno samo za vas:

15:23

Samsung Galaxy Buds2 Pro mogu da se povežu na do dva uređaja istovremeno, a podržavaju i povezivanje sa Samsung televizorima.

15:22

Pogledajte studijske Galaxy Bud2 Pro fotke, koje su sad i lakše i manje, a lako ćete ih pronaći preko telefona, ako ih negde zaturite ili izgubite:

15:21

Zvuk se automatski podešava za buku, razgovor sa okolinom ili pozive. Aktivno potiskivanje buke je omogućeno za muziku i pozive, a dodata je i opcija kvalitetnijeg snimanja zvuka preko slušalica Buds2 Pro kad se snima kamerom telefona.

15:20

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung predstavlja i Galaxy Buds2 Pro sa 24-bitnim zvukom koji je drastično bolji od dosadašnjih 16-bita.

Podržan je okružujući 360 zvuk, a baterija tj. autonomija je poboljšana.

15:18

Pogledajte Samsung Galaxy Flip4 video:

Pogledajte

00:06
Samsung Galaxy Z Flip4 VIDEO
Izvor: Samsung
Izvor: Samsung
15:18

Samsung kroz One UI 5.0 korisničko okruženje i Android 12 i Android 13 omogućava da kompletno meni prilagodite svom ukusu, a to znači od boja, preko fonta i podešavanja ekrana, do Always on Display funkcije i svega drugog.

Bespoke Edition će u nekim zemljama omogućiti da korisnik sam napravi izgled svog telefona i to u pet boja tela i tri boje maske, koji mogu da se mešaju. Nažalost, ovo neće biti dostupno u Srbiji i regionu.

15:16

Nova je i šarka, koja je ostavila više mesta za bateriju, pa je autonomija produžena, ali Samsung ne kaže koliko. Tu je integracija sa Google Meet aplikacijom kroz ceo sistem, a podržano je i deljenje ekrana na dva dela za pravi multitasking.

Detalji o ekranu dati su u posebnoj vesti, ali su gotovo isti na Flip4 i Flip3 modelima.

15:15

Kućište telefona je napravljeno od armor aluminijuma, spoljašnja stakla su ojačana, IPX oznaka znači da je Flip4 otporan na vodu, ali ne i na prašinu.

15:13

Prvi smo u Srbiji dodirnuli Samsung Galaxy Z Flip4 i pogledajte kako SmartLife.rs stoji ovom lepotanu ;)

15:12

Mogućnosti eksternog ekrana su proširene, omogućeno je pregledanje platnih kartica i korišćenje Wallet opcije za mobilno plaćanje i korišćenje ekrana za slikanje i snimanje. Animacije su proširene, pa ih ima još više, mogu se praviti po potrebi korisnika i lepše su.

15:11

Pogledajte slike Samsung Galaxy Z Flip4 telefona iz svakog ugla!

15:10

Adam Moseri i na Samsung premijeri smara i pritiska sa Reels objavama i tvrdi da je to naša zajednička budućnost koju svi želimo... Da li je zaista tako, Adame?!

15:09

Samsung Galaxy Flip4 je novi savitljivi telefon, koji sadrži FlexCam opciju, koja omogućava da se kamera spoljašnja ili unutrašnja postavi u pravi položaj. Nije nešto što nismo znali ranije, ali ima nove mogućnosti i nove uglove za postavku.

Nightography je, takođe podržana, a piksel je združivanjem porastao sa 1,4 na 1,8 mikrona, pa su slike kvalitetnije i lepše i u mraku.

15:06

Kompaniji Samsung trebalo je osam godina da napravi prave savitljive telefone, a sad je već tu četvrta generacija. Tokom prošle godine otvoreno je preko 10 miliona savitljivih ekrana prvi put, a tržište savitljivih uređaja se više, nego utrostručilo!

15:04
 TM Roh Samsung Unpacked Galaxy S21 Izvor: MONDO / Samsung
15:03

"Razmišljajmo izvan kutije", reče glumica ne znajući da u kutiji nema punjača ;)

15:02

Novi Unpacked, koji se održava i pred publikom uživo u Njujorku, Londonu, Parizu i još nekim gradovima širom sveta, otvorio je kao i uvek predsednik Samsung Mobile ogranka Samsung kompanije TM Roh, ali smo pre toga videli zanimljive video prezentacije, koje su nas uvele u savitljivo i produktivno, što su i premise novih telefona i uređaja kompanije iz Južne Koreje.

14:34

Samsung je, uprkos pritiscima sa raznih strana odlučio da zadrži svoju Galaxy Z seriju takvog imena kakvo jeste i smatramo da je to vrlo dobra stvar (ako nas pitate), a znamo da je bilo dosta polemike oko toga zbog nemira u Ukrajini.

14:32

Dobrodošli na Samsung Unpacked premijeru!

Pratite sa nama uživo Samsung Galaxy Unpacked #2 ove godine, na kojem ćemo videti dva nova Samsung Galaxy Z telefona i dodatnu opremu.

Nadamo se da ćemo čuti i neke lepe vesti u vezi sa Android OS nadogradnjom i koliko verzija ažuriranja će ovi telefoni dobiti.

Ostanite s nama uživo, na blogu, jer smo spremili ekskluzivne slike uživo, puno studijskih fotki i video klipova, a pratićemo i Samsung društvene mreže! Čitamo se!

UKRATKO

 • Očekuje se veći prednji ekran na Fold4 modelu
 • Baterija sata bi trebalo da bude veća
 • Telefoni će vrlo brzo biti u prodaji i kod nas
učitaj još +

Ovo ne smete propustiti

Ovo ne smete propustiti

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA