ODLIČAN RAZLOG DA PLAĆATE ONLAJN: Zaradite 1.000 dinara kupujući na internetu kod nas | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODLIČAN RAZLOG DA PLAĆATE ONLAJN: Zaradite 1.000 dinara kupujući na internetu kod nas

Autor Marko Čavić Izvor Promo

Kupovinom do kraja juna kod domaćih prodavaca i plaćanjem Mastercard karticom dobijate 1.000 dinara nazad na račun!

 Mastercard Cash Back u Srbiji vraća pare 1.jpg Izvor: Mastercard

Onlajn plaćanje i internet kupovina postali su sastavni deo svakodnevnih aktivnosti svih nas, a kompanija Mastercard u Srbiji želi da nagradi i podstakne korisnike da iskoriste prednosti koju ovaj način plaćanja donosi.

Svi korisnici Mastercard kartica, koje su izdale banke učesnice Mastercard Pay & Get Rewards Programa u Srbiji, koji do kraja juna 2022. godine izvrše tri onlajn plaćanja ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 dinara, automatski dobijaju nazad 1.000 RSD na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

Možda će vas zanimati

Ovo je keš-bek i važi za sve korisnike koji ispune uslove navedene gore i objašnjene u nastavku!

Keš-bek ostvariće svi korisnici Mastercard kartica, bez obzira na to koja banka učesnica programa im je karticu izdala, a koji obave najmanje tri onlajn plaćanja Mastercard karticom sa bilo kog uređaja - računara, tableta ili telefona, ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 dinara, isključivo kod domaćih internet trgovaca, odnosno na domaćim platformama i aplikacijama. Dakle, možete da naručujete hranu, koristite domaće aplikacije za dostavu proizvoda, kupujete odeću ili obuću domaćih trgovaca, poručujete igračke, kozmetiku, sportsku opremu, auto delove ili šta god je vama potrebno i da uvek ostvarite keš-bek mogućnost!

Važno je napomenuti da se računaju i plaćanja komunalnih računa obavljena onlajn na portalima ili u aplikacijama trgovaca koji tu opciju podržavaju, kao i onlajn plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom, odnosno kroz uslugu credentials-on-file, ali vodite računa i o tome da svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog keš-beka (povrata novca) tokom trajanja kampanje.

Ako volite da kupujete onlajn u Srbiji i plaćate svojom Mastercard karticom u domaćim prodavnicama i kod domaćih prodavaca sad imate razlog više da kupovinu obavite baš do 30. juna!

Ovo sad nije više samo ušteda vremena i praktičniji način kupovine ili plaćanja, nego i mogućnost zarade kupujući, a dobijate ne samo novac, nego i dodatni razlog da sa prijateljima još jednom odete do omiljenog kafića ili posetite neki gradski događaj i uživate još više.

Sigurnost je uvek na prvom mestu

Kompanija Mastercard vodi računa o bezbednosti svojih korisnika i sva plaćanja su tehnički maksimalno sigurna i obezbeđuju siguran i pouzdan transfer novca od vas do prodavca. Ipak, neke stvari, kao korisnik, morate da uradite i vi sami - da vodite računa o tome gde i kod koga kupujete i da nikad ne otkrivate svoje lične i druge podatke.

Sve veće korišćenje onlajn plaćanja posledica je delom i većeg poverenja u sigurnost ove vrste plaćanja, ali nije na odmet da se još jednom podsetimo nekih osnovnih mera predostrožnosti koje treba da praktikujete kako bi vam svako onlajn plaćanje bilo i uživanje:

  • Kupujte isključivo kod pouzdanih trgovaca koje ćete prepoznai po tome što na veb-sajtu imaju jasno istakute Mastercard SecureCode i Mastercard Identity Check simbole
  • Proverite da li trgovac u svojoj veb lokaciji nakon što je posetite ima oznake https i katanac, kao potvrde sigurne enkripcije podataka
  • Nemojte deliti svoje osetljive i lične podatke, kao što su CVC2 i PIN kodovi ili podaci sa platne kartice, sa drugima bilo u fizičkom ili onlajn okruženju
  • Ukoliko vaša banka nudi tu opciju, prijavite se za uslugu dvofaktorske autentifikacije, kao još jedan korak u potvrdi identiteta pravog korisnika kartice i dodatnu sigurnosnu meru - potvrda plaćanja SMS porukom, mejlom ili na neki drugi način.
Mastercard Keš-bek VIDEO
Izvor: I&F Grupa

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 3

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

beogradska seljačina

Da bog da nemao 1000 dinara ako kupim kod vas.

ProlazNIK

Odličan gest i reklama, najbolje je što se računaju komunalne usluge, ali da li može neko da objasni zašto samo Poreska uprava za svako plaćanje dodatno naplaćuje 140 din. Kao da je luksuz što ne idete kod njih ili u banku za uplatu. Godinama plaćam online i oni su jedinstveni od kad su uveli plaćanje karticama.

Neko iz Mase

@ProlazNIK Pa kad im se može tj. ne može im niko ništa.