KUPUJETE MOBILNI TELEFON? Obratite pažnju na POCO - brend koji će sve promeniti! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUPUJETE MOBILNI TELEFON? Obratite pažnju na POCO - brend koji će sve promeniti!

POCO je sve što vam treba i ništa što vam nije potrebno.

 POCO X3 Pro promocija u Srbiji niža cena Izvor: SmartLife / POCO

Kompanija POCO je jedan od najmlađih i najzanimljivijih igrača na pomalo uspavanom tržištu pametnih telefona, koji svojom filozofijom poslovanja nastoji ne samo da razdrma to tržište, nego i da ga učini kvalitetnijim i da značajno približi pametne telefone svim ljudima.

Kako se kaže na početnoj stranici POCO kompanije - počeli su kao mali brend, ali su sanjali veoma velike snove…

Možda će vas zanimati

POCO je osmišljen sa željom da se ne samo mladim, nego svim korisnicima na svetu ponude moćni i moderni mobilni i pametni telefoni.

Kako tvrde, a sudeći po rezultatima prodaje, POCO nije ništa fensi, nema folira se različitim nepotrebnim trikovima; POCO je “samo nastojanje da se sirova tehnološka snaga pretvori u moćne saveznike svakodnevnice svakog od korisnika“.

 POCO M3 Pro promocija u Srbiji niža cena Izvor: SmartLife / POCO

Ako ćemo po činjenicama, POCO je nezavisna robna marka mobilnih telefona i dodatne opreme, rođena iz Xiaomi korporacije. Prvi POCO telefon objavljen je 2018. godine i za manje od tri godine brend je dostupan na više od 35 tržišta širom sveta, uključujući i Srbiju, i isporučeno je preko 20 MILIONA POCO telefona do sada.

POCO kompanija ima svoje timove koji se bave produkcijom tj. razvojem novih telefona, prodajom i marketingom, dok se proizvodni kapaciteti i podrška nakon kupovine dele sa matičnom kompanijom Xiaomi, čiju ekspertizu i iskustvo POCO koristi da unapredi svoje uređaje.

Od POCO F1 do svetske face

Sve je počelo sad već legendarnim modelom POCO F1, koji je izazvao ogromnu pažnju celog sveta. Bio je samo ograničeno dostupan, jer ni sama kompanija nije očekivala tako snažnu medijsku pažnju, ali ni do tada neviđenu pomamu među korisnicima - svi su želeli POCO F1! Ovo je do sada jedan o najprodavanijih POCO uređaja, koji je isporučen u najmanje 2,2 miliona komada, mada novi modeli odavno prete da mu preuzmu tu titulu.

Kao jedna od najmlađih smartfon kompanija POCO je brzo postao poput trendsetera, koji na tržište donosi neočekivano moćne i jednako neočekivano povoljne telefone, dostupne svima. Na taj način POCO uspeva u svojoj misiji - da modernu tehnologiju učini dostupnom i pristupačnom baš svakom pojedincu. POCO sluša svoje korisnike, pravi telefone koji imaju ono što njima treba i modele koji nisu opterećeni onim što korisnici ne upotrebljavaju.

POCO postoji od 2018. godine i do sada je isporučio preko 20 miliona telefona širom sveta

Podsetićemo vas i na POCO uređaje do sada. Među njima su pomenuti POCO F1, POCO F2, POCO F2 Pro, POCO M3, POCO X3 i X3 NFC, POCO X3 Pro, POCO F3, POCO M3 Pro 5G, POCO X3 GT, POCO M4 Pro 5G i drugi.

Zato, ako sada kupujete mobilni telefon za sebe ili nekog ko vam je drag, obavezno pogledajte i POCO modele, koji se izdvajaju svojim izgledom, moćni su i nećete ih preplatiti.

POCO je dostupan u Mi prodavnicama širom Srbije i regiona, kao i u ponudi drugih domaćih IT prodavnica i kod operatora.

POCO M3 Pro 5G VIDEO
Izvor: POCO Global

POCO X3 Pro i POCO F3 video
Izvor: POCO Global

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA