NAJVEĆA SMART AVANTURA DO SADA: Pratite avanturiste na putu obaranja rekorda trajanja baterije kroz 8 država! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJVEĆA SMART AVANTURA DO SADA: Pratite avanturiste na putu obaranja rekorda trajanja baterije kroz 8 država!

Dvoje avanturista, koji su krenuli na putovanje od 21 dana, obišli su i Srbiju…

  Izvor: SmartLife / Huawei
 Huawei Watch 3 Pro avantura 21 dan trajanje baterije
Huawei Watch 3 Pro avantura 21 dan trajanje baterije
Izvor: SmartLife / Huawei

Avantura je stigla do pola!

Dvoje avanturista koji su je započeli, svog 10. dana putovanja stigli su u Srbiju.

Možda će vas zanimati

Polako postaje sve izvesnije da će uspeti da zadatak uspešno privedu kraju, a to je, 21 dan, osam zemalja i jedan pametni sat za svakog putnika, koji neće puniti bateriju sata ni jednom tokom putovanja.

Misija u koju su pošli, služeći se HUAWEI Watch 3 Pro učinila je ovo putovanje boljim.

Evropa je ponovno otvorila svoje granice za posetioce, stvarajući idealnu priliku za ponovno otkrivanje Starog kontinenta. Usred letnje sezone HUAWEI je pozvao dvoje avanturista, Zuzia i Andrzej Treneiro, da krenu na 21-dnevno putovanje tokom koga će proći kroz osam evropskih zemalja.

Tokom ove misije oni će učestvovati u raznim izazovima, upoznaće lokalne influensere, razgledaće šarmantne znamenitosti Evrope, a povrh svega moći će da saznaju hoće li HUAWEI Watch 3 Pro sa baterijom koja traje tri nedelje preživeti ovu misiju.

Nakon Grčke, Bugarske i Rumunije, 4. i 5. avgusta, Zuzia i Andrzej Treneiro, boravili su u Srbiji. Prvog dana boravka, zajedno sa našim lokalnim influenserom Stevanom Pialeom isprobali su aqua ski aktivnosti na Adi Ciganliji u Beogradu.

Vrelo leto u Beogradu, dočekalo je ove ljubitelje adrenalina na najbolji mogući način. Isprobali su aqua ski i tom prilikom su naravno, sve vreme nosili, sada već svoj nezamenljivi HUAWEI Watch 3 Pro. Osim što tokom celog dana prati otkucaje srca i SpO2 (nivo kiseonika u krvi) ovaj sat je vodootporan do pet atmosfera, odnosno do 50 metara dubine, što ga čini idealnim i za sve vodene sportove i plivanje. Pored ovih, sat ima i mnogobrojne druge korisne funkcije pametnog HarmonyOS sata su im služile isto kao i od prvog dana.

Oni možda jesu prošli pola puta ali baterija sata još uvek nije!

Drugog dana boravka u Beogradu, a 11. dana ove zanimljive avanture, pratioci HUAWEI društvenih mreža izglasali su da se ponovo organizuje dan druženja i adrenalina na vodi. Odabrani kandidati sa foruma isprobavali su ovu interesantnu letnju aktivnost. Svi zajedno su zaronili u pustolovinu i adekvatno odgovorili izazovu. Podeljene su i mnoge vredne nagrade.

Ovom događaju je prethodilo jako nevreme u Beogradu koje nije sprečilo Dušana Petrovića, drugog lokalnog influensera, da Zuzia i Andrzej, sprovede kroz centar grada. Pokazao im je Kalemegdansku tvrđavu, a posebno ih je oduševio pogled na ušće Save u Dunav.

Sve uzbudljive događaje, od početka ovog puta pa sve do kraja, svakodnevno se objavljuju na kanalima HUAWEI društvenih mreža i forumu HUAWEI Community.

Avanturisti su tokom dosadašnjeg puta takođe koristili i FreeBuds 4, koji im je omogućio neverovatno audio iskustvo prilikom kretanja izvan automobila, kao i HUAWEI MatePad 11, kad god su želeli da neki sadržaj koji prate bude na većem ekranu.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 3

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Beogradska seljačina

Svemu novom pevamo kao Kirbi sekta.

Gole

Navali narode za samo 500 € može biti vaš, znaćete i koliko je tačno sati

UpućenO

@Gole OK, neko ima, neko nema i to je to! Kupi ili nemoj, niko ne tera ni ma jedno ni na drugo, zar ne?!

Najnovije

Uređaji

Testovi