KONAČNO NEŠTO DOBRO: Uz Qualcomm i AMD krenuli sve ispočetka - GO BEYOND! (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONAČNO NEŠTO DOBRO: Uz Qualcomm i AMD krenuli sve ispočetka - GO BEYOND! (FOTO, VIDEO)

Kineska kompanija otkrila svoje planove za povratak tj. novi početak.

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je HONOR View40 i uokvirio svoju novu brend strategiju, kako to kaže kineski proizvođač telefona i uređaja, jer započinje godinu kao nezavisna kompanija.

Tokom događaja koji je uživo prenošen iz Kine, Džordž Žao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co., Ltd (oh, kakvo ime zar ne?!) otkrio je nove proizvode za 2021. godinu, uključujući pametni telefon HONOR View40, koji donosi potpuno novu tehnologiju za ovu robnu marku i napredni ekran, koji je prvi takav u HONOR ekosistemu.

Možda će vas zanimati:

Ovom prilikom je, takođe predstavljen novi slogan kompanije HONOR, Go Beyond, koji opisuje ambiciju kompanije da postane globalni tehnološki brend, nudeći inovativne proizvode visokog kvaliteta dokazane pouzdanosti.

Zahvalni smo na dugogodišnjoj podršci naših lojalnih korisnika i partnera, koji su bili uz nas poslednjih sedam godina. Naši korisnici su nam prioritet broj jedan, a dok započinjemo ovo uzbudljivo novo poglavlje, posvećeni smo tome da napredujemo i stvaramo nov, inteligentan svet za sve ljude širom planete“, rekao je Džordž Žao.

Da bi postigao svoju misiju kao brend i zadovoljio rastuće potrebe svojih korisnika, HONOR je predstavio novu brend strategiju, koncentrišući se na tri ključna stuba: Svi scenariji, Svi kanali i Svi ljudi, time nastavljajući negovanje svoje strategije proizvoda 1 + 8 + N.

HONOR će težiti stvaranju novog inteligentnog sveta za sve.

HONOR ostaje posvećen inovacijama i R&D-u tj. Istraživanjima i razvoju, što je izuzetno važno za buduće modele i servise kompanije, jer je kineski proizvođač poznat po mnogima (fenomenalni MagicLink za laptopove, telefoni sa funkcijom merenja telesne temperature usred COVID-19 haosa i slično).

Trenutna radna snaga uključuje oko 8.000 zaposlenih, koji će pokrivati "end-to-end" operacije, uključujući preko 50 odsto R&D osoblja. “Sa pet R&D centara i preko 100 inovacionih laboratorija širom sveta, HONOR je posvećen razvoju moćne tehnologije, koja osnažuje ljude da postanu bolja verzija sebe“, rečeno je MONDO redakciji u saopštenju povodom otkrivanja nove strategije HONOR kompanije.

Na osnovu potreba potrošača, HONOR nakon rastanka od Huawei kompanije najzad ima fleksibilnost i nezavisnost da izabere najbolja rešenja za svoj globalni lanac snabdevanja. HONOR je već potvrdio partnerstvo sa vodećim dobavljačima kao što su AMD, Intel, MediaTek, Micron Technology (čipovi), Microsoft, Qualcomm, Samsung, SK hynix (memorije) i Sony.

Podsećamo vas, HONOR je sad nezavisna kompanija, bez veze sa Huawei kompanijom. Huawei je prodao HONOR konzorcijumu kineskih kompanija, Shenzen Zhixin New Information Technology. HONOR je, mada brojka nikad nije zvanično potvrđena, prodat za oko 15,2 milijarde dolara, a činio je do 30 procenata udela u Huawei isporučenim telefonima tokom 2019. godine.

Predviđanja nekih analitičara su da bi HONOR mogao da bude u TOP 10 proizvođača telefona već do kraja 2021. godine i da bi mogao da zauzme od 7. do 10. mesta.

Jeste li nekad bili HONOR korisnik?

HONOR Go Beyond nova strategija video (MobIT)
Izvor: MONDO / HONOR

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA