IAB VIRTUAL DAY 2020: O oglasnicima i njihovom uspešnom plasiranju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IAB VIRTUAL DAY 2020: O oglasnicima i njihovom uspešnom plasiranju

IAB će ponovo okupiti oko 500 stručnjaka iz sveta digital zajednice za predstojeći "IAB Virtual Day", zakazan za četvrtak u 15 časova.

  Izvor: IAB Serbia

Digital Day ove godine se, zbog aktuelne epidemiološke situacije, iz prostora Jugoslovenskog dramskog pozorišta na koji smo svi navikli, seli na internet.

Udruženje IAB, organizator ove najveće regionalne digital konferencije, ponovo će okupiti oko 500 stručnjaka iz sveta digital zajednice za predstojeći “IAB Virtual Day” koji će, u formi webinara, biti održan u četvrtak, 26. novembra. Besplatna konferencija, za koju je neophodno da se unapred prijavite, počeće u 15 časova, a na njoj će biti reči o svim aktuelnim temama i promenama u digitalnoj industriji koje nam je ova godina donela. Tako ćete ove godine besplatno moći da čujete i naučite sve novo što se u ovom polju pojavilo, a samo neke od tema su i:

  • Presek razvoja digitalne industrije
  • Digitalne transformacije
  • Predviđanja o trendovima koje možemo očekivati u narednoj godini itd.

Promena formata konferencije nije sprečila IAB da svojoj vernoj publici i ove godine ponudi aktulne strane, ali i najbolje domaće predavače. Tako će na konferenciji učešće uzeti Volker Hein - CTO | Central & Eastern Europe, SAP, Ana Milićević - Principal & co-founder // Sparrow Advisers, Neal Scaffer - President, PDCA Social / Autor.

Kao jedna od ključnih i revolucionarnih izdvaja se tema „Da li se kroz oglasnike stvarno može prodati sve?” o čemu će govoriti Biljana Stojković, Business Solutions direktorka Wireless Media.

Wireless Media je i ove godine ponosni partner IAB Serbia, a kroz ovo predavanje biće reči o svim neophodnim segmentima kako bi se neki oglasnik uspešno pokrenuo i plasirao na tržište. Od Biljane i Wireless Medie moći ćete da saznate sve o strateškom planiranju, definisanju procesa, važnosti stabilnog tehnološkog sistema i ostalim činiocima ključnim za uspešno poslovanje budućeg oglasnika.

Požurite i zauzmite svoje mesto na predstojećem “IAB Virtual Day”, kako biste saznali sve o ovoj i ostalim interesantnim temama iz digital sveta i spremno dočekali narednu godinu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA