Viber: 7 trikova koje morate da znate | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber: 7 trikova koje morate da znate

Uđite u Podešavanja, pa u Privatnost i isključite status Na mreži.

1. KAKO DA SAKRIJETE DA STE BILI NA MREŽI

Uđite u Podešavanja, pa u Privatnost i isključite status Na mreži. Na taj način niko neće moći da zna kada ste na mreži, a kada niste.

2. SAKRIJTE STATUS O PREGLEDU PORUKA

Ako ne želite da određena osoba sazna da ste pročitali njenu poruku, uđite u Podešavanja, izaberite opciju Obaveštenja i skinite je sa opcije Prikaži pregled poruke

Viber: Stiglo 5 novih opcija

3. NE OPTEREĆUJTE MEMORIJU TELEFONA

Glasovne poruke iz četova na Viberu se automatski čuvaju u telefonu. Da ne biste opterećivali memoriju, najbolje je da ih obrišete. Uđite u Podešavanja, Mediji i kliknite na Obriši glasovne poruke.

4. SKLONITE SVOJU PROFILNU SLIKU OD NEPOZNATIH KORISNIKA

Ako ne želite da vašu sliku vide svi korisnici Vibera, uđite u Podešavanja, Privatnost i uklonite sa Prikaži svoju sliku. Sada, korisnici koji nisu na vašoj listi prijatelja, neće videti vašu sliku.

5. UKLONITE STATUS KORISTI APLIKACIJU

Još jedna mogućnost: praktično sve aplikacije i igre koje instalirate na telefon, sinhronizovane su sa Viberom. Na taj način one postaju vidljive i za druge korisnike sa vaše liste kontakata. Ako želite da isključite ovu opciju, uđite u Podešavanja, Privatnost i isključite opciju Koristi aplikaciju.

Saznajte i Olakšajte svakodnevni život pomoću ovih besplatnih aplikacija

6. POSTAVITE LOZINKU

Ako ne želite da neko čita vaše poruke, možete da stavite Viber lozinku. Sam mesindžer Vibera nema takvu opciju, ali ovaj koristan program možete lako preuzeti u bilo kom App Storeu i instalirati ga za par minuta.

7. INSTALIRAJTE VIBER NA SVOJ RAČUNAR

Još jedan koristan savet u vezi sa korišćenjem ove aplikacije – dopisujte se sa drugim korisnicima Vibera preko svog računara. Jednostavno, instalirajte ga na svoj računar.

10 korisnih kompjuterskih trikova koje treba da znate

Izvor: Fokus.ba

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi