Bežične slušalice čija baterija traje CEO DAN i sat, koji meri 100 stvari | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bežične slušalice čija baterija traje CEO DAN i sat, koji meri 100 stvari

Kako bi korisnici mogli da uživaju u zdravijem i lakše povezanom načinu života, izuzetno je važno da vode računa o fizičkoj spremnosti, kao i da imaju adekvatnu motivaciju.

  Izvor: MONDO / HONOR

Najnoviji bežični proizvodi HONOR kompanije kreirani su tako da olakšavaju korisnicima da prate svoje fitnes ciljeve i da vode računa o svom zdravlju, gde god da se nalaze, a sve se lako povezuje međusobno telefonom ili čak bez njega!

Predstavili smo vam već HONOR 9A pametni telefon, koji redefiniše najpovoljniju klasu na našem tržištu, jer za samo 135 evra nudi dosad najbolje karakteristike.

Možda će vas zanimati:

Više o telefonu pročitajte na linku i u povezanim vestima, a sad ćemo vam predstaviti unapređenje HONOR pametnog sata, bežičnih slušalica i najnovije bežične slušalice, koje su deo serije HONOR CHOICE, koja je premijerno predstavljena na velikoj HONOR konferenciji.

100 režima treninga na istom uređaju

Pored 15 pre-instaliranih režima za vežbanje, HONOR MagicWatch 2 pametni sat nedavno je dobio unapređenje, koje korisnicima omogućuje da biraju između dodatnih 85 specijalno kreiranih režima za treniranje, koji se mogu grupisati u šest sportskih kategorija: ekstremni, slobodno vreme, fitnes, vodeni sportovi, sportovi sa loptom i zimski sportovi.

Bilo da su u pitanju ljubitelji popularnih sportova i vidova fizičke aktivnosti ili su, pak, fanovi ekstremnijih i manje popularnih aktivnosti, u mogućnosti su da maksimalno iskoriste potencijal HONOR MagicWatch 2 sata kroz značajno unapređen broj specijalizovanih sportskih režima, koji im pomažu da unaprede svoje rezultate i kondiciju.

Sat je u mogućnosti da automatski počne beleženje vežbanja kad detektuje da ste počeli da vežbate, trčite ili se bavite nekom drugom fizičkom aktivnošću.

Sve detalje o satu, meračima sna, pulsa, rada srca, zasićenosti krvi kiseonikom, stresa i kako sat koristiti sa bežičnim slušalicama bez telefona  pročitajte na HONOR MagicWatch 2 testu + kako ažurirati sat za nove opcije.

Stare sluške s novim režimom rada

Kada je reč o vežbanju, treba napomenuti da HONOR Magic Earbuds bežične slušalice poseduju hibridnu tehnologiju za aktivno poništavanje spoljašnje buke, koja korisnicima, uz postavku sa dvostrukim mikrofonom, omogućuje da budu koncentrisani tokom intenzivnih treninga ili drugih sportskih aktivnosti isključivo na to što rade u tom trenutku.

Međutim, tehnologija poništavanja buke može se podešavati, tako da korisnici imaju mogućnost da aktiviraju nov režim rada, koji im pruža potpuno drugačiji doživljaj okruženja u kojem se nalaze  i čini mogućim da budu svesni tog okruženja, bez potrebe za skidanjem slušalica.

Kombinacija unapređenog kvaliteta zvuka, efektnog poništavanja buke i uz dobru autonomiju baterija, HONOR Magic Earbuds predstavljaju savršenog partnera za gotovo svaku priliku, a dobro izoluju tokom vožnje autobusom ili u kolima, na ulici i u bučnom zatvorenom prostoru.

HONOR CHOICE: Još jedne bežične slušalice

Vodeći se strategijom da korisnicima obezbedi inovativne i visokokvalitetne uređaje, po pristupačnim cenama, kompanija HONOR sklopila je saradnju sa odabranim poznatim proizvođačima, kako bi kreirala posebnu seriju pristupačnih i kvalitetnih uređaja, pod nazivom HONOR CHOICE.

HONOR CHOICE serija predstavlja filozofiju kompanije u čijem fokusu je atraktivnost, dizajn, kvalitet i visoki standardi pri izradi uređaja, a posebno se vodi računa o tome da cena bude apsolutno privlačna i prihvatljiva svim korisnicima.

Prvi uređaj iz HONOR CHOICE serije, koji će biti dostupan u Srbiji, regionu i na globalnim tržištima jesu bežične slušalice, pri čijoj izradi je korišćen drajver kompozitne dijafragme debljine sedam milimetara, koji zvučnicima obezbeđuje istovremeno dobar kvalitet zvuka i efikasno ublažavanje buke iz okruženja tokom poziva ili slušanja muzike.

Osim toga, uz čak 24 sata autonomije baterije, ove slušalice bez problema mogu da zadovolje potrebe korisnika, koji intenzivno razgovaraju ili uživaju u multimedijalnim sadržajima na svom telefonu. Podržavaju Bluetooth v5.0 i bolji standard i omogućavaju korišćenje LE opcije tj. ekstra štedljivog moda Bluetooth veze.

Punjenje se odvija putem kutijice, koja je četvrtasta i dobija pri kupovini slušalica. Nove HONOR CHOICE Earbuds sluške su kompaktnije i drugačije dizajnirane od HONOR Magic Earbuds slušalica i dolaze u beloj boji za sada.

Šta biste prvo odabrali od novih HONOR uređaja?

HONOR 9A video (MobIT)
Izvor: Honor

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi