Čekali smo više od 16 godina na ovu FACEBOOK OPCIJU! (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čekali smo više od 16 godina na ovu FACEBOOK OPCIJU! (VIDEO)

Facebook omogućio brisanje više objava odjednom i njihovu “izolaciju“ do 30 dana, kako biste mogli da se predomislite…

 Izvor: MONDO portal

Društvena mreža Facebook omogućila je najzad kolektivno brisanje starijih objava na nalozima korisnika, umesto brisanja jedne po jedne.

Sad je moguće prelaziti objave na nalogu, označavati ih i zajedno, odjednom ih obrisati i Facebook nije zaboravio da napomene da je ovo bila jedna od najtraženijih opcija oduvek, kao i da želi da izađe u susret korisnicima - samo nije otkrio zašto mu je za ovo trebalo više od deceniju i po?!

Možda će vas zanimati:

Ovo će, prema Facebook mreži omogućiti korisnicima da se brže spreme za razgovor za posao i obrišu svoje objave, koje bi im na neki način mogle biti problem, a da im to ne oduzme previše vremena. Takođe, ova opcija biće korisna i bivšim parovima da obrišu zajedničke trenutke, kako bi se rastali i na popularnoj društvenoj mreži.

Brisanje starih objava odjednom nalazi se u opciji Manage Activity, i može se koristiti samo u okviru Facebook Lite aplikacije ili na mobilnoj verziji Facebook mreže. Do opcije se dolazi kroz Settings & Privacy, pa i kroz meni Activity Log.

Facebook uvodi i kantu za smeće, koja će obrisane objave držati do 30 dana, kako bi korisnici imali priliku da ih vrate, ako se ispostavi da su im potrebni. Ili ne prođu u sledeći krug na intervjuu za posao. Ili se pomire sa bivšim/bivšom… Svejedno, Trash Bin je tu za sve nas.

Šta kažete na ovu Facebook opciju, korisna ili ne?

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi