Konačno lepa vest: Najveći evropski Sajam potrošačke elektronike živi! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno lepa vest: Najveći evropski Sajam potrošačke elektronike živi!

Berlinski IFA sajam biće održan u septembru, uprkos virusu korona.

  Izvor: MONDO / IFA

Na onlajn prezentaciji IFA sajma u Berlinu, najvećeg evropskog sajma potrošačke elektronike, objavljeno je da će IFA 2020 biti održana!

Ovo je konačno lepa vest u moru tužnih i tragičnih vesti, koje se nižu otkad je počela pandemija virusa korona početkom 2020. godine.

Možda će vas zanimati:

IT industrija, potrošačka i kućna elektronika, internet biznis, mobilna industrija, telekom industrija, kompjuterska tehnologija i industrija kućnih aparata, uostalom kao i većina industrija trenutno, trpi ogromne gubitke i IFA je donela odluku da uradi svoj deo kako bi se negativan trend obuzdao i prekinuo.

IFA je najveće godišnje sastajalište svih ovih industrija i tako će biti i ove godine, ali u drastično promenjenom izdanju, o čemu se detaljno možete informisati na novom zvaničnom linku ovog Sajma.

IFA 2020 se deli na četiri izložbe, koje će svaka posebno biti upriličene u skladu s merama protiv virusa korona, koje u tom trenutku budu važile. Poštovaće se svi propisi, najavljeno je na IFA onlajn konferenciji. Takođe, akcenat će biti stavljen na prezentacije s bine i izveštaje novinara, kojih će ove godine biti drastično manje - samo do 800, u poređenju s više hiljada svake godine.

Zvanično, IFA 2020 održaće se od 3. do 5. septembra i biće podeljena na četiri celine:

  • IFA Global Press Conference
  • SHIFT MOBILITY i IFA NEXT se spajaju
  • IFA Global Markets i još
  • IFA Business, Retail & Meeting Lounges.

Pogledajte najavu IFA 2020 konferencije uživo:

IFA 2020 Press Conference video (MobIT)
Izvor: IFA Berlin

Ne brinite, MONDO MobIT će biti tamo, jer je MONDO učesnik i IFA GPC izložbe, koja je prethodnica IFA sajma, a svi pozvani novinari na IFA GPC imaće prednost u odnosu na ostale novinare, ukoliko budu u prilici da obave putovanje.

Novinarima će biti omogućeno praćenje premijera uživo, uz obezbeđene DEMO zone, a prezentacije novih proizvoda, servisa ili usluga neće se obavljati na štandovima, nego isključivo na bini, uz razmeštaj, koji će biti u skladu sa tada važećim normama zaštite od korona virusa.

Iako će ovo biti IFA na potpuno drugačiji način, ipak se radujemo što su Nemci odlučili da se Sajam ne ukine i da se održi, jer ne postoji drugi način da se zakotrlja sve što mora što pre da se zakotrlja, kako bismo svi krenuli napred!

O izlagačima i drugim pojedinostima znaćemo više detalja uskoro, pratite nas!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA