Apple: Android korisnici rado će preći na iPhone SE 2020, jer je bolji! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple: Android korisnici rado će preći na iPhone SE 2020, jer je bolji!

Nisu iPhone SE 2020 mediji bez razloga nazivali “ubicom Android telefona“.

  Izvor: MONDO / Apple

Kad se iPhone SE 2020 pojavio s mesec i više dana zakašnjenja mediji su bili jednoglasni - telefon, koji je važan za Apple isto koliko i za ceo Android svet.

Po ceni od 399 dolara u SAD, odnosno 449 evra u regionu Evrope, iPhone SE 2020 je izazivač kakvog Android proizvođači dosad nisu imali.

Možda će vas zanimati:

Android proizvođači uspeli su da se izbore sa iPhone uređajima u flagship liniji i danas je Android dovoljno premijum koliko i bilo koji iPhone. Apple je sa iPhone SE 2020 obrnuo igricu - sad ide na segment, koji nije flagship i u kojem je Android selekcija najjača. Cenovni rang do 399 dolara je veoma važan za sve proizvođače telefona, jer su u njemu i prodaje najviše telefona i Apple novim uređajem želi da uzme deo tog tržišta - ili njegov veći deo…

Apple je svakako svestan svojih kvaliteta, pa je Tim Kuk u video pozivu sa investitorima održanim prvog dana maja meseca izjavio: “Uverio sam se u veliku potražnju za našim novim, najpovoljnijim iPhone uređajem do sada“. Kuk je objasnio poziciju, koju iPhone SE 2020 ima u Android svetu: “Korisnici, koji žele da kupe iPhone SE 2020 imaju dve ideje vodilje - žele mali telefon sa poslednjim dostupnim tehnologijama i žele da pređu sa Androida na iOS. U ovoj grupi će iPhone SE 2020 biti posebno popularan“.

Očekivao bih da ćemo videti još bolje rezultate u periodu kad prihodi budu manji. Očekivao bih i to da će se priličan broj ljudi prebaciti na iOS uz ovaj model. To je jednostavno neverovatna ponuda. U njemu je pokretač naših najboljih telefona, u veoma pristupačnom paketu i brži je od najbržih Android telefona. To je izuzetna vrednost“, zaključio je Tim Kuk, a preneli su IT mediji.

Da ovo što Apple direktor priča nije daleko od realnosti pokazuju i testovi iPhone SE 2020 u raznim IT medijima, koji ga uglavnom hvale za kameru, softver, procesor i brzinu, ali kude uglavnom samo njegove visoke ivice i to što je Apple namerno izostavio Night mode.

Šta vi mislite o ovoj Apple poruci?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA