Prava stvar: Produženje garancije za sve uređaje, servis od kuće i još… | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prava stvar: Produženje garancije za sve uređaje, servis od kuće i još…

Produžena garancija, dezinfekcija uređaja i servis telefona od vaše kuće!

  Izvor: MONDO / Marko Čavić

Kompanija Huawei odlučila je da u skladu sa novonastalom situacijom, pruži još jedan vid podrške svojim korisnicima.

Pored usluge Od vrata do vrata, koju ćemo opisati u nastavku, Huawei je obezbedio besplatan produžetak važenja garancije.

Možda će vas zanimati:

Za sve Huawei uređaje, uključujući Bluetooth slušalice, računare, tablete, prenosive, audio i ruter uređaje čija originalna garancija ističe u periodu od 15. marta do 15. juna 2020. godine, garancija će biti važeća svakako sve do 15. juna 2020. godine. Dakle, ukoliko uređaj odgovara gore navedenim uslovima, garancija će se automatski produžiti do 15. juna 2020. godine.

U želji da motiviše što veći broj ljudi da ostane kod kuće, kompanija Huawei pokrenula je i uslugu Od vrata do vrata. Tokom trajanja ove usluge, ukoliko je vaš telefon pod garancijom, kurir će doći i beskontaktno preuzeti telefon. Nakon servisiranja, telefon će biti dezinfikovan, zapakovan i vraćen - potpuno besplatno.

Uređaje će ispred vaših vrata preuzimati kurir, koji će ih odneti u servisni centar. Nakon popravke, uređaj će se očistiti i dezinfikovati u skladu sa profesionalnim specifikacijama, kako bi se osiguralo da je svaki uređaj vraćen čist i sterilisan. Nakon vraćanja, korisnici će moći da preuzmu i koriste uređaj bez brige o virusu. Preuzimanje i vraćanje uređaja će biti, napominjemo potpuno besplatno.

Za ovu uslugu moći ćete da se prijavite na sledeće načine:

  • u aplikaciji Huawei Support
  • na zvaničnom sajtu Huawei Srbija
  • putem telefona tj. Linije za pomoć Huawei Srbija 0800 088880

Usluga Od vrata do vrata je već aktivna i odnosi se na sve Huawei uređaje: pametne telefone, laptopove, tablete, pametne satove, rutere i modeme.

U međuvremenu, ukoliko se odlučite da lično posetite servisni centar, Huawei će besplatno dezinfikovati vaš uređaj. Najbliži Huawei servisni centar možete pronaći na linku.

*NAPOMENA: Huawei zadržava pravo da ne pruži navedenu uslugu u predviđenom roku ili je ne pruži uopšte usled eventualnih ograničenja u kretanju uvedenih od strane Vlade Republike Srbije.

Huawei P40 video (MobIT)
Izvor: Huawei Mobile

Mapa širenja virusa uživo, koju preporučujemo nalazi se na linku.

U Srbiji zvaničan sajt o virusu je podignut s prvim danima širenja, a ispravne i detaljne vesti o virusu i njegovom uticaju, prevenciji, zaštiti i lečenju pronaći ćete i na MONDU, u zasebnoj rubrici.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA