Ukidaju prvoaprilske šale | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukidaju prvoaprilske šale

Ove godine velike IT firme neće okačiti svoje prvoaprilske šale na društvene mrže.

  Izvor: Guliver/Getty Images/stockfour

Prethodnih godina Nokia, Microsoft, posebno Google i mnoge druge kompanije zasmejavale su nas svojim zanimljivim prvoaprilskim šalama.

Ove godine neće biti tako…

Možda će vas zanimati:

S obzirom na to da je virus korona paralisao najveći deo sveta, zamrzao poslove i ljude poslao da rade od kuće, Google je odlučio da ukine sve što se tiče prvoaprilskih šala. “Tokom uobičajenih vremena prvoaprilske šale su naša tradicija i naše vreme kad slavimo to što smo nekonvencionalna kompanija“, objavila je direktorka marketinga Google kompanije Lorejn Tvohil. “Ove godine to ćemo prekinuti, kako bismo odali poštovanje svim onima, koji se bore protiv COVID-19 pandemije“.

Direktorka je objasnila da je prioritet kompanije u ovom trenutku da pomogne svima, koji su u borbi protiv virusa korona, kao i da je najpametnije da prvoaprilske šale sačuvaju za sledeći april, kad će pokazati koliko dovitljivi mogu da budu kad su ovakve stvari u pitanju.

Tvohil je iskoristila ovu priliku da istovremeno najavi pauziranje prvoaprilskih šala, ali i da kaže zaposlenima da ih ni sami ne praktikuju u ime kompanije i da prekinu rad na svom delu prvoaprilskih projekata, jer je Google poznat po velikom broju šala, koje ispucava tokom dana na različitim platformama i u različitim proizvodima, koje ima.

I druge velike IT i tehnološke kompanije ili su već najavila ili razmišljaju o ukidanju svojih prvoaprilskih šala, koje bi ove godine mogle biti previše za neke korisnike.

Šta vi mislite o ovome - pravi potez ili preterivanje?

Mapa širenja korona virusa uživo, koju preporučujemo nalazi se na linku.

U Srbiji zvaničan sajt o COVID-19 virusu je podignut s prvim danima širenja korone, a ispravne i detaljne vesti o virusu i njegovom uticaju, prevenciji, zaštiti i lečenju pronaći ćete i na MONDU, u rubrici Koronavirus.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA