Važno obaveštenje svima, KOJI RADE OD KUĆE + licence na poklon | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Važno obaveštenje svima, KOJI RADE OD KUĆE + licence na poklon

Pročitajte kako da se istovremeno zaštitite i od online i od offline virusa

  Izvor: MONDO / Cisco

Kompanija Cisco donira licence za platforme za online saradnju u vreme virusa.

Globalna kriza izazvana pojavom virusa korona ugrožava ne samo zdravlje ljudi već i kontinuitet poslovanja i opstanak mnogih biznisa - od freelancera, preduzetnika i mikropreduzeća do multinacionalnih korporacija.

Možda će vas zanimati:

Rad od kuće (rad na daljinu) je u ogromnom usponu kao posledica širenja Covid-19 virusa.

Zbog toga kompanija Cisco donira rešenja za video konferencije i umrežavanje zaposlenih. Platforma Cisco Webex omogućava video pozivi u HD kvalitetu, neograničenu upotreba sastanaka, deljenje dokumenata, dopisivanje i snimanje je dostupno besplatno za individualne korisnike, mala i velika preduzeća.

Na taj način se zapravo borba protiv online i offline virusa - pretvorila u jedan front. Onoliko koliko je Covid-19 opasan po život i zdravlje ljudi, toliko su online virusi i bezbrojne opcije zloćudnog softvera - opasne po život i zdravlje vašeg biznisa. Ukoliko već radite na daljinu povedite računa i o bezbednosti vaših podataka i mreža.

Upravo zato je proširena besplatna ponuda Cisco Webex servisa na još tri bezbednosne platforme, koje štite saradnike u distribuiranim timovima u bilo koje vreme, na bilo kojoj platformi i uređaju.

Cisco Umbrella -  štiti od zloćudnih Internet destinacija i brzo i lako postavlja bezbednosni kišobran oko vašeg sistema. Cisco je ne samo proširio besplatni limit za postojeće kupce već omogućio i besplatnu licencu za nove korisnike.

Duo Security - omogućava organizacijama da verifikuje identitet korisnika i kvalifikuju uređaje, kojima se može verovati pre nego što pristupe aplikacijama. Zero-trust Duo Security platforme smanjuje mogućnost upada u sistem na minimum. Kao i u prethodnom slučaju, postojećim korisnicima je povećan limit upotrebe a novim korisnicima besplatna licenca.

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client - omogućava povezivanje i rad sa kompanijskih laptop računara i mobilnih telefona i potpunu kontrolu pristupa od strane bezbednosnih timova. U duhu novih zbivanja sa zaraznom bolešću koja se širi svetom - Cisco je postojećim klijentima omogućio povećanje broja radnika, koji se mogu povezati na mrežu, kao i besplatnu licencu za nove korisnike.

U tom smislu, bez obzira na to koliko je potražnja za Cisco alatima za online kolaboraciju porasla od kako je izbio Covid-19, možemo reći da je šteta što jednostavne i praktične alate online organizacije i bezbednosti rada tako rapidno usvajamo zbog zdravstvene krize.

Svi ti alati i principi za optimizaciju, pojeftinjenje i ubrzanje rada postoje već određen broj godina i nikakva zdravstvena kriza nije bila potrebna da bi se prepoznale njihove prednosti - već jednostavna logika unapređenja poslovanja.

Zato kao prevenciju svih budućih napada na vaš biznis uvek preporučujemo da gledate u budućnost i tražite prave alate i sredstva za vaš tim.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi