Jeftin telefon s OLOVKOM - procurelo dosta toga, kako vam se dopada? (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeftin telefon s OLOVKOM - procurelo dosta toga, kako vam se dopada? (FOTO)

Izgleda da će novi telefon G serije imati olovku, ali to nije jedina nova stvar, koju smo otkrili…

  Izvor: MONDO / Motorola / @Evleaks

Sredinom januara procurela je prva slika dosad nepoznatog Motorola telefona, koji ima olovku, koja bi mogla biti nagoveštaj nečeg potpuno novog u klasi povoljnih telefona.

S obzirom na to da LG Stylus kod nas nije dostupan, a da je Galaxy Note za mnoge preskup, model iz pristupačne Moto G serije mogao bi da bude pravi pogodak za povoljan deo tržišta.

Možda će vas zanimati:

Procurelo je da će se model zvati nekako poput Moto G8 Stylus i da će, osim podrške za upravljanje telefonom samom olovkom, umesto prstima imati napredan Notes, odnosno aplikaciju za obradu teksta, slika, pisanje i skiciranje. To se vidi upravo iz procurelih slika uživo, koje imate priliku da pregledate u našoj galeriji, koja prati tekst.

S obzirom na to da Motorola ima ogroman uspeh sa svojom Motorola Moto G serijom, čiji su telefoni prodati u preko 100 miliona komada širom sveta, čini se da posle Moto G, Moto G Lite i Moto G Power modela stiže i novi uređaj, koji je će pokriti sasvim novi deo tržišta, koji dosad niko i nije pokrivao, osim nešto malo LG i, naravno Note u premijum segmentu.

Osim olovke Motorola Moto G8 Stylus će imati kameru od 48 MPx sa Quad Bayer tehnologijom, još dve kamere, kao i prednjom selfi kamerom rezolucije 25 MPx. Čipset će biti adekvatan Moto G seriji, Snapdragon 665, što još uvek nije loše, ako cena bude solidna. Tu je i solidnih 4 GB RAM-a, najmanje 64 GB memorije sa microSD i Dual SIM podrškom, kao i masivna baterija kapaciteta čak 5.000 mAh. Ekran će biti IPS LCD dijagonale do 6,5 inča, sve će pokretati Android 10, što je dobro, jer ćemo dobiti i makar jednu veliku OS nadogradnju.

U kutiji s telefonom proizvođač će pakovati i brzi punjač od 18 vati.

Sve detalje o ovom telefonu, za koje neki tvrde da će biti nastavak prošlogodišnje Moto G7 serije, pa bi se mogao zvati i Moto G7 Stylus, saznaćemo na predstojećoj MWC smotri smartfona u Barseloni, kad ćemo upoznati i sledeći flagship Motorola telefon - Motorola Edge+.

Pratite nas i dalje za sve detalje o ovim zanimljivim uređajima!

Šta vi mislite o Motorola telefonu sa olovkom?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA