Messenger isključuje jednu od opcija, koju koristimo godinama (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Messenger isključuje jednu od opcija, koju koristimo godinama (FOTO)

Više Messenger nije moguće koristiti odvojeno od Facebook naloga.

  Izvor: MONDO portal

Opcija Messenger platforme, koju je bilo moguće koristiti godinama unazad više nije dostupna ni u jednom delu sveta.

Messenger bez Facebook naloga više nije moguće koristiti po najnovijoj odluci Facebook kompanije, koja je već stupila na snagu.

Možda će vas zanimati:

Facebook je za VentureBeat potvrdio da je sad za otvaranje Messenger naloga potrebno imati Facebook nalog, što dosad nije bio slučaj. Statistički, većina korisnika, koji koriste Messenger koriste ga preko Facebook platforme, ali postoji i određeni broj korisnika, koji nije mali, ali VentureBeat ne otkriva brojku da opiše te korisnike tj. njihov broj, koji koristi Messenger, ali nije na Facebook mreži.

To za nove korisnike više neće biti slučaj i svi novi korisnici, koji požele da ćaskaju ili razgovaraju kroz Messenger, moraće to da čine tek nakon što otvore i Facebook nalog.

Korišćenje Messenger aplikacije bez Facebook naloga bilo je moguće od početka 2015. godine, najpre u SAD i Zapadnoj Evropi, a onda i kod nas. Svi korisnici, koji trenutno koriste Messenger bez Facebook naloga nemaju čega da se plaše, jer će oni još neko vreme moći da ga koriste na isti način. IPAK, kad dođe vreme da se spoje u jednu platformu Facebook, Messenger, Instagram i WhatsApp, što je najavljeno i zvanično već nekoliko puta, svi ti korisnici će najverovatnije morati da otvore i Facebook nalog, kako bi kompanija mogla da upravlja svim objedinjenim nalozima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA