Facebook, Instagram i Messenger se srušili za Dan zahvalnosti | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook, Instagram i Messenger se srušili za Dan zahvalnosti

Tri društvene mreže satima nisu radile uobičajeno, a nekim korisnicima ni uopšte. Sad je sve u redu, ali Facebook nije dao nikakvo objašnjenje zašto je do prekida rada došlo

  Izvor: MONDO portal/Mario Milojević

DOPUNA (29. novembar): Facebook, Instagram i Messenger tokom 28. novembra više sati nisu radili normalno ili uopšte. Problem je bio najprimetniji u SAD i Velikoj Britaniji, ali ni korisnici širom sveta nisu mogli da koriste ove tri mreže uobičajeno. Problem je registrovan i kod nas.

Facebook je objavio da je problem rešen, ali nije komentarisao razloge višesatnog prekida rada ili obustave rada ovih mreža.

O R I G I N A L N A     V E S T :

Instagram, Facebook i Messenger ne rade u najvećem delu sveta, a problemi su registrovani i u Srbiji.

Korisnici ne mogu da okače statuse, primaju različite poruke o greškama, a nekima ne radi ni osvežavanje sadržaja ni u jednoj od aplikacija tj. društvenih mreža.

Možda će vas zanimati:

U velikom padu Facebook društvenih mreža korisnici "paniče" na Twitter mreži, kao i uvek, izražavajući svoju frustraciju nemogućnošću da kače i gledaju objave.

Pad ove tri mreže registrovan je i na specijalizovanim sajtovima, koji se bave aktivnostima servisa ili vebsajtova na internetu. Facebook za sada nije komentarisao niti potvrdio da je do pada došlo niti zbog čega, ali je definitivno da problem postoji.

Strani mediji ovaj pad nazivaju “Thanksgiving outage“ i mnogi korisnici u SAD i širom sveta besni su što je do pada moralo da dođe baš u ovom trenutku kad žele da proslave praznik i na društvenim mrežama.

Na Twitter mreži popularne su oznake #instagramdovn, #facebookdown i #messengerdown.

Da li vi imate problema sa nekom od ovih mreža?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA