Ko će braniti boje Srbije na IeSF Šampionatu u Seulu: DOTA 2 je na redu! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će braniti boje Srbije na IeSF Šampionatu u Seulu: DOTA 2 je na redu!

Istovremeno sa izborom PES 2020 predstavnika Srbije na IeSF takmičenju, bira se i nacionalni DotA 2 tim, koji će istom zgodom putovati u glavni grad Južne Koreje - da brani boje Srbije!

  Izvor: MONDO / KlanRUR

Krajem 2019. godine, Južna Koreja će biti domaćin IeSF Svetskog prvenstva na kojem će se takmičiti najbolje reprezentacije na svetu u tri različite video igre:

Fudbalica za nagrade i IeSF slavu i čast:

  • Dota 2
  • PES 2020 i
  • Tekken 7.

Zbog toga Srbija bira svoje najbolje predstavnike od svih igrača, koji joj budu na raspolaganju! Dok znamo da će nas u Tekkenu predstavljati Vlada ”Cold Heart” Stanković, velika finala za Dota 2 i PES 2020 igre odigraće se baš tog 5. oktobra u Domu Omladine!

Nakon dve iteracije uzbudljivih kvalifikacija približava se i velika završnica u kojoj će se sastati četiri najbolje srpske Dota 2 ekipe, sa ciljem da se plasiraju na IeSF Svetsko prvenstvo u Južnoj Koreji.

Zato pozivamo sve zainteresovane da dođu 5. oktobra u Dom Omladine Beograda i da zajedno uživamo u ovom Dota 2 spektaklu! Prvi polufinalni okršaj počinje tačno u podne i sastaće se TeamTim i FiveAngryMen.

TeamTim dolazi iz prvih kvalifikacija, na kojima su u odlučujućem meču savladali ekipu LevelUp. FAM je, doduše, imao malo više sreće tokom drugih kvalifikacija, zbog čega će sad definitvno biti u mogućnosti da se dokažu.

Odmah nakon toga počinje novi BO3 duel u kome će snage odmeriti Team Serbia i Hoodlums. Kao i TeamTim, Team Serbia se kvalifikovao kroz prve kvalifikacije i to na krajnje ubedljiv način. Favorizovanoj ekipi na megdan dolazi ekipa Hoodlums, koja nije uspela da prođe kroz prve kvalifikacije, ali je zato došla spremnija na druge kvalifikacije i sad su u finalu. Bili su bolji od ekipe NJOY, ali sad će definitvno imati mnogo teži posao protiv iskusne ekipe.

Kao što smo već spomenuli, svi mečevi će se igrati u formatu BO3, a i samo finale će se odigrati baš 5. oktobra. Pridružite nam se tog dana i dođite da pružite podršku budućem predstavniku naše zemlje na Svetskom IeSF prvenstvu, koje će se održati u decembru u Seulu, u Južnoj Koreji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA