Apple Watch pete generacije nastaviće da spasava živote korisnika (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple Watch pete generacije nastaviće da spasava živote korisnika (VIDEO)

Najnoviji Apple Watch je nastavak vrlo uspešne priče o najprodavanijem pametnom satu na tržištu.

  Izvor: MONDO / Apple

Kompanija Apple otvorila je priču o novim Apple Watch modelima i novim Apple servisima, uključujući zdravstveni servis, videom u kojem su prikazani ljudi kojima je Apple Watch zaista spasao život - nakon što su pali, pre nego što su dobili srčani napad i još mnogo ohrabrujućih priča.

Apple Watch će učestvovati u tri nove medicinske studije širom sveta, u saradnji sa Univerzitetom u Mičigenu i Svetskom zdravstvenom organizacijom. Ovaj pametni sat će biti uključen u studije o mogućnostima sluha i njegovom poboljšanju, ženskom zdravlju, uključujući neplodnost i novoj studiji o zdravlju i prevenciji bolesti srca. Za ovu studiju dobrodošli su svi korisnici, koji žele da pomognu u istraživanju, o čemu se mogu raspitati na Apple.com sajtu.

Apple neće biti u prilici da vidi identifikaciju korisnika, koji pristanu da budu deo istraživanja i koristiće se samo podaci prikupljeni u svrhe istraživanja, ne i bilo kakvi drugi lični podaci.

Dear Apple: Face to Face — Apple Watch
Izvor: Apple

Novi Apple Watch 5. generacije imaće ekran koji je stalno uključen, Always On, a baterija će mu trajati do 18 sati. Ekran je potpuno nov i njegova hercaža ide do samo jednog herca, što omogućava ekstremnu uštedu energije, pa sve do 60 herca.

Ova generacija sata imaće i ažurirane mape u Maps aplikaciji i kompas, kao i Compass aplikaciju.

Apple sat će biti izrađivan od 100 odsto recikliranog aluminijuma, ali i od titanijuma i keramike. Tu je i novi Nike model, a svaki će imati novu SOS funkciju, koja će moći da pozove ili upozori za pomoć čak i kada nema iPad ili iPhone veze sa satom. Svi satovi su otporni na vodu, sadrže Apple WatchOS 6 i cena počinje od 399 dolara, odnosno 499 za model sa podrškom za mobilne mreže.

Apple Watch 5 će u prodaji biti od 21. septembra i imaće sve opcije svojih prethodnika, a cena Apple Watch modela treće generacij, koji je i dalje verlo popularan, spušta se na 199 dolara.

Kako vam se čini novi Apple Watch 5?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Apple Watch Series 5
Izvor: Apple

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi