Koji telefoni su najpopularniji u Srbiji? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koji telefoni su najpopularniji u Srbiji?

Kompanija Motorola otkrila je da je po prodaji smartfona u Srbiji na čvrstom trećem mestu, što je velika stvar za poznatu kompaniju, a što otvara pitanje - kako li stoje tj. gde su ostali?

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Znamo koji su to telefoni među najpopularnijim u Srbiji - Motorola, jer to je kompanija, čiji su modeli toliko popularni da su po ukupnoj prodaji na godišnjem nivou za 2018. zauzeli treće mesto u Srbiji. Prema izveštaju, koji je objavila inicijativa SITO (Srpski IT osmatrač), koja prati domaća tržišna i tehnološka kretanja u ICT oblasti od 2005. godine, Motorola je treći brend na tržištu Srbije po broju prodatih pametnih telefona u prošloj godini (2018).

Pročitajte i ovo:  Moto G7 telefoni imaju sve što vam je bitno - Cenu, moć, ime

Napravite razliku: Ne radi se o broju ISPORUČENIH, nego o broju PRODATIH telefona, što je vrlo važno.

MONDO MobIT

Vladimir Ostojić, direktor prodaje Motorola telefona za Adrijatik regiju je ovim povodom izjavio: “Ovakvi rezultati zaista raduju, jer su oni pokazatelj da ljudi prepoznaju vrednosti i kvalitet. Iza tih brojki stoje dugogodišnji napor i trud da u brzom vremenu, ostanemo dosledni svom cilju i ponudimo uređaje sa premijum karakteristikama, koje svako od nas zaslužuje, a koji su kvalitetni, pristupačni i pouzdani. Danas, kada na tržištu mobilnih telefona postoji jako mnogo brendova, nije lako diferencirati se od ostalih i izgraditi svoj identitet. Mislim da je ono što nas izdvaja upravo briga o kupcima. Mi smo se opredelili da steknemo njihovo poverenje da kad kupe Motorola smartfon, znaju da su dobili najbolju moguću ponudu - odličan telefon sa premijum funkcijama, a po pristupačnoj ceni. Pošto smo se opredelili za teži put, a  poverenje je nešto što se gradi godinama, uspeh ne dolazi lako, ali je zagarantovan kada imate pravi proizvod. Ovi rezultati su stoga za nas značajni jer daju racionalnu osnovu za naša optimistična predviđanja prodaje tokom 2019. godine ali su istovremeno i dalji podsticaj za našu kompaniju da u budućnosti budemo još bolji i ne odstupamo od kursa koji smo zacrtali”.

moto g7 power. 60 hours of battery matters to you.
Izvor: Motorola

Ovim rezultatima doprinela je, pretpostavljamo i kampanja Probaj Motorolu, koja budućim vlasnicima Moto telefona omogućava da isprobaju Motorola telefon do mesec dana i da ga vrate bez skrivenih obaveza, ako im se ne dopada iz bilo kog razloga.

Pročitajte i ovo:  Tražite pristupačan Android - čekirajte ovaj model

Iako je ova informacija zaista velika, kako za Motorola kompaniju kod nas, tako i za domaće tržište, ona otvara pitanja, kaja sad ne možemo i ne želimo da ignorišemo - ko je prvi, ko je drugi, kako li su rangirani svi ostali proizvođači telefona, koji su čak i aktivniji, nego što je Motorola, kad je u pitanju obim ponude, odnosno broj telefona predstavljenih tokom godine…

Sačekaćemo zvaničan izveštaj SITO-a, ali to nas ne sprečava da vas uključimo u ovu zanimljivu priču - Šta vi mislite o svemu ovome? Ko li je gde :)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

moto g7 play. Super fast performance matters to you.
Izvor: Motorola

Introducing new moto z3 play
Izvor: Motorola

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA