Najzad procurele prave fotke: 5 kamera, skener u ekranu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najzad procurele prave fotke: 5 kamera, skener u ekranu

Sad je manje-više poznato sve!

  Izvor: MONDO portal / Patchworks / Evan Blass

San Francisko će prvi upoznati Samsung Galaxy S10 i Galaxy S10+ telefone, a mi ćemo vam ih prikazati uživo s tog događa, ovde, prilikom premijere na MobIT stranama i na društvenim mrežama (eno ih u poslednjoj rečenici). I dok su sve dosadašnje slike manje-više bili uspešni “renderi“ onoga što ćemo svi videti 20. februara na Unpacked zabavi, sad su se pojavile prve prave slike Samsung Galaxy S10+ modela.

Vidimo dvostruku Samsung selfi kameru spreda, koja je u isečenom delu ekrana, vidimo tri kamere pozadi i merač otkucaja srca, vidimo značajno manje ivice i vidimo konačno i boju telefona - nešto između zlatne i srebrne sa sedefastim odsjajem (ala je definisasmo, šta kažete?!).

Telefon radi sa Android Pie 9.0 operativnim sistemom, koji je zapravo One UI, koji smo mi već detaljno testirali na Galaxy Note 9 telefonu, a vidimo i da je ulaz USB Type-C na klasičnom mestu. I ne brinite, Galaxy S10 linija zadržava 3.5 mm audio ulaz, a ne brinite ni za skener otiska prsta - on je s prednje strane, u ekranu i radiće verovatno gde god pristisnuli prstom displej, odnosno biće zasnovan na posebnoj i novoj ultrasoničnoj tehnologiji.

I to je to za sada. Sve detaljne specifikacije pogledajte u našoj prethodnoj vesti, a do 20. februara, sigurni smo, videćemo još mnogo toga!

Kako vam se dopada ovo što vidite na slikama?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA