Predstavljamo vam nov Firefox pregledač | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavljamo vam nov Firefox pregledač

Pregledanje interneta na novom nivou i u novom okruženju - virtuelnom - koje vidite svuda oko sebe i koje vam omogućava da se “ugradite“ u virtuelnu realnost.

  Izvor: MONDO portal / HTC / Mozilla

HTC je na CES 2019 sajmu u Las Vegasu najavio saradnju sa platformom Firefox kompanije Mozilla, platformom Amazon Sumerian kompanije AWS i kompanijom Fidelity Investments, koja će korisnicima omogućiti da uvedu VR u svoj svakodnevni život tako što će obezbediti nov način pregledanja interneta u virtuelnoj realnosti.

Firefox Reality postaće prvi izvorni VR pregledač uređaja Vive, koji će korisnicima pružiti bezbedno i privatno iskustvo.

Pročitajte i ovo: Još teže gledanje filmova i serija onlajn: Počinje lov!

Trenutno je VR web pregledanje naporno i teško za navigaciju. HTC Vive je izabrao Firefox kompanije Mozilla da ponovo osmisli kakvo bi VR web iskustvo trebalo da bude. Ovo partnerstvo omogućava optimizovano iskustvo pregledanja u VR-u u svrhe brzih i jednostavnih pretraga, pristupa omiljenim web sajtovima u VR-u radi kupovine, istraživanja, surfovanja, gledanja video sadržaja i još mnogo toga. Firefox će biti novi podrazumevani internet pregledač za Vive, Vive Pro i dolazeći VIVE Cosmos.

Da biste stekli utisak kako radi internet pregledač u virtuelnoj realnosti, a sigurni smo da vas detalji zanimaju, pogledajte naš test Gear VR internet pregledanja, koji smo napravili pre nekoliko godina.

Novi Vive sistem će, pretpostavljamo, biti značajno napredniji, jer sadrži izvorne alate i prilagođavanja za veb internet pristup, u odnosu na projekciju Android telefona kroz pomenuti Gear VR.

Više detalja o Vive virtuelnom pregledači saznaćemo kad ga budemo sreli uživo.

Pratite CES 2019 zajedno sa nama na MobIT stranama s vestima iz LAS VEGASA i na društvenim mrežama prateći oznaku #MobITCES19.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA