Bezubi magičan telefon je ceo od ekrana (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bezubi magičan telefon je ceo od ekrana (VIDEO)

Prvi model Magic serije konačno će dobiti nastavak i prodavaće se i kod nas!

  Izvor: Promo / Honor

Kompanija Honor je predstavila svoj prvi gejmerski telefon Honor Play u okviru IFA 2018 sajma u Berlinu i na kraju te konferencije za medije tek ukratko najavila Magic 2 smartfon. To je naslednik Magic telefona, eksperimentalnog uređaja, koji se nikad nije masovno prodavano.

Ovaj, očigledno uspeli eksperiment, pojaviće se početkom sledećeg meseca i imaće svoju evropsku premijeru u Pragu, nakon čega će se pojaviti i u Srbiji.

Džordž Žao, predsednik kompanije Honor, sa kojim je MobiT nedavno pričao na Hoor 7X premijeri u Londonu, neočekivano nam je prikazao Honor Magic 2, koji neće imati “notch“, odnosno zub ili isečak u ekranu, nego će mu kamera biti smeštena u klizni mehanizam kućišta, kao što je to slučaj sa OPPO Find X smartfonom, koji smo ranije predstavili. Honor Magic 2 sada poseduje Magic Slide opciju, koja korisnicima obezbeđuje pravi Full View ekran i istog trenutka aktivira AI svet samo jednim pokretom. Ovaj uređaj će takođe biti prvi Honor mobilni telefon, koji će pokretati Kirin 980 procesor, koji se osim unapređenja fotografije koncentriše i na unapređenje video snimanja, zbog čega ima dve pametne NPU jedinice (zato smo ga i nazvali čipset sa dva mozga).

Najjeftiniji gejming telefon? Odličan, daj!

Inteligentna Magic Slide opcija na Honor Magic 2 telefonu je kreirana sa ciljem da obezbedi Full View ekran bez kompromisa nad drugim praktičnim funkcijama. Prednja kamera, koja je “sakrivena“ i ne zauzima prostor na ekranu, omogućuje gotovo 100 odsto pokrivenosti prednje strane telefona ekranom, čime je rešen izazov “ubacivanja“ kamere u dizajn telefona bez “notch“-a tj. zuba, isečka, useka ili zareza na vrhu ekrana.

Potezom prevlačenja prsta preko vrha ekrana, korisnici istog trenutka mogu da aktiviraju opcije koje nudi veštačka inteligencija. Ova inovacija u dizajnu je zasnovana na ergonomiji i omogućiće da se telefon koristi istovremeno i lakše i brže.

Ono što je možda i najvažnije u ovom trenutku za većinu korisnika - Magic 2 dolazi sa 40W Magic Charge punjačem za najbrže punjenje telefona dosad. Radi dodatne bezbednosti, obezbeđeno je 15 slojeva zaštite, koji su ugrađeni i u telefon i u kabl za punjenje i sam punjač. Telefon može automatski da identifikuje bateriju, kabl i punjač, i samo kada su sva tri dela identifikovana kao bezbedna, super brzo punjenje može da počne.

Premijeru Honor Magic 2 pratićete uživo sa nama, na MobIT stranicama, a do tada ćemo već saznati još neke pojedinosti o ovom telefonu, koji jedva čekamo da upoznamo!

Šta biste voleli da vidite na Honor Magic 2 telefonu?

Pratite naše društvene mreže za slike, video i izveštaje i ne zaboravite da pratite oznaku IFA 2018 na MONDO sajtu i #MobITIFA2018 oznaku na društvenim mrežama!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Honor Magic 2 Official Teaser - This is Magic
Izvor: Honor

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA