Uživajte u Crnoj Gori, bez rominga, uvek onlajn! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uživajte u Crnoj Gori, bez rominga, uvek onlajn!

Ne brojte slike i megabajte na plaži - uživajte dok ste uvek onlajn u Crnoj Gori!

  Izvor: mts

Danas vam otkrivamo kako da, dok uživate na crnogorskim plažama, budete online, postavljate slike na društvene mreže, slušate omiljene pesme i gledate video spotove na omiljenoj aplikaciji, a da pri tome ne brojite koliko ste GB potrošili. 

Ukoliko nameravate da posetite Crnu Goru ili Bosnu i Hercegovinu, preporučujemo vam izuzetno povoljne m:tel roming pakete, koji osim uštede donose još mnogo toga.

Najveća pogodnost ovih paketa svakako je to što ne morate brinuti o prenosu podataka, jer je mobilni internet za sve korisnike, bilo da su oni priprejd, postpejd ili koriste Kontrolu troškova, bukvalno neograničen. Osim neograničenog interneta, na raspolaganju su i besplatni odlazni i dolazni pozivi ka mrežama u okviru Telekom Srbija grupe (mobilna i fiksna mreža m:tel Crna Gora, mts mobilna i fiksna mreža, m:tel Republike Srpske i fiksna mreža Telekoma Srpske). Takođe, svi ostali dolazni pozivi se ne naplaćuju. Važno je napomenuti i to da se uspostava veze ne naplaćuje.

Ljubitelji SMS-ova mogu kuckati do mile volje, jer iz Crne Gore ili Bosne i Hercegovine, po ceni od 0 dinara, mogu slati poruke ka navedenim mobilnim mrežama u okviru Telekom Srbija grupe. 

Aktivirajte jedan od dva tarifna dodatka (m:tel Plus 10 ili m:tel Plus 30) i uživajte 10 ili 30 dana u neograničenom internetu, SMS-ovima i razgovorima.

Više informacija o m:tel roming dodacima možete dobiti pozivanjem kontakt centra na 0800/100-100, u jednoj od poslovnica ili na sajtu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA