GMail novi izgled i funkcije (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GMail novi izgled i funkcije (FOTO)

Google sprema potpuno nov izgled GMail servisa, a vi pogledajte prve slike koje su se pojavile na internetu.

  Izvor: Google.

Mala grupa srećnika ima mogućnost da testira novi izgled i funkcije GMail veb klijenta, koji će u neko vreme biti dostupan svima. Nov izgled biće baziran na filozofiji Material Design-a, koji Google već neko vreme koristi za sve svoje mobilne i veb servise. Novim dizajnom, koji ima više „plutajućih“ tastera, mnogo više belina i jasniji meni i navigaciju, Google će GMail za veb približiti onom na mobilnoj aplikaciji i predstaviti ne neke od Inbox funkcija.

Gigantski oglasi stigli u GMail i u Srbiju

Dodato je automatsko odgovaranje na mejlove predefinisanim sadržajem, kao i mogućnost da se neki mejlovi utišaju na određeno vreme. Pojaviće se i opcija podsetnika, koja će vas podsetiti kome bi trebalo da odgovorite na mejl, ako ste zaboravili i koga da kontaktirate sledeće, na osnovu mašinskog učenja i prediktivnih opcija platforme.

Pomoćni meni sa strane sadržaće kalendar, Keep aplikaciju i mogućnost pisanja mejlova jednog pored drugog. Sve ove opcije biće dostupne svim GMail korisnicima u narednim nedeljama, a biće omogućen izbor između tri načina prikaza - sa prilozima, kompaktni i bez priloga, ali sa malo sadržaja iz tela mejla.

Pogledajte slike do kojih je došao The Verge portal.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA