Promena: Popularni telefoni izgledaju drugačije! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promena: Popularni telefoni izgledaju drugačije!

Procurela slika redizajniranog Sony Xperia telefona - šta mislite?

  Izvor: Promo/Sony/@Evleaks

Sony je obećao da će promeniti dizajn i izgleda da je to i učinio. Drastično ga je promenio. Takozvani „sendvič dizajn" - staklo, metal, staklo - nikad nije izgledao tako dobro, kao na ovom mogućem „renderu“ Xperia XZ2 telefona (naslednika pre samo šest meseci najavljenog Xperia XZ1 modela).

Pred vama je prva slika Xperia redizajnirane linije, modela XZ2 kao što rekosmo, koji će biti prikazan prvog dana MWC-a u Barseloni, u ponedeljak, već od pola devet ujutru. To će biti prvi Sony telefon sa ekranom odnosa stranica 18:9, imaće Snapdragon 845, a posebna „poslastica“ je unapređena kamera optike f/1.8 i sa Full HD snimanjem super-usporenog snimka sa do 960 sličica u sekundi.

Iznenađenje: Čeka nas i Xperia XZ2 Premium?!

Sony je (nažalost) izbacio 3.5 mm audio priključak, skener otiska prsta pomerio nazad, u kružni otvor, kao i drugi proizvođači, a baterija je unapređenog kapaciteta - 3.180 mAh sa Sony tehnologijama Android sistema za uštedu energije. Očekujemo najmanje Android Oreo 8.1, ali i Sony AR usluge bazirane na proširenoj realnosti, 3D skeniranje i druge zabavne, napredne opcije, koje smo koristili na modelu Xperia XZ1.

Xperia se vraća s najjačim „oružjem“ 26. februara

Sony Xperia XZ2 donosi bežično punjenje i moćne stereo zvučnike, takođe. Uz ovaj model biće predstavljen i „mlađi rođak“ (sa sela šalimo se malo), Sony Xperia XZ2 Compact, koji će biti isti, ali manji, sa istim specifikacijama, osim sa dve poslednje pomenute - bežično punjenje i stereo zvučnici.

Jedva čekamo da se upoznamo sa ovim novim Xperia modelima! Kako se vama čini promena dizajna?

Svi ste pozvani, kao i uvek, da nas pratite pomno sa svim vestima iz Barselone!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA