Da li čitate blogove? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li čitate blogove?

Sudeći po statistici, Srbija u odnosu na region ima najviše blogova na samostalnim web adresama.

  Izvor: mts

Proteklih nekoliko godina donelo je pravo osveženje naše blogosfere. Razlog tome je to što se svakim novim danom pojavljuje sve više kvalitetnih i interesantnih autora, pa samim tim i tekstova. Pored umetničkih, ličnih i informativnih blogova, u Srbiji su sve prisutniji i korporativni, odnosno kompanijski blogovi.

Nama, čitaocima, preostaje najteži deo „posla“, a to je pronalaženje i praćenje blogova vrednih naše pažnje i vremena. Danas vam „olakšavamo pretragu“ i predstavljamo tri najzanimljivija teksta sa mts bloga. Ovaj popularni blog nastao je pre šest godina i pokriva širok spektar tema, među kojima se nalaze tekstovi u vezi sa tehnologijom, društvenim mrežama, kao i niz edukativnih i „Kako da“ tekstova.

Kako su “72 sata” promenila istoriju televizije?“ naslov je teksta u kojem se govori o prednostima digitalne televizije. Prelazak sa analognog na digitalni signal doneo je pregršt korisnih i zanimljivih funkcionalnosti korisnicima i uživaocima televizije, a tema ovog teksta je premotavanje sadržaja, opcija koja omogućava gledanje programa emitovanih u prethodnih 72 sata.

Mobilnog interneta nikad dosta, složićete se (?). Pre nego što odgovorimo na ovo pitanje, potrebno je dobro razmisliti, jer je domaći telekomunikacioni operator u Srbiji svojim novim i postojećim korisnicima priredio nesvakidašnju pogodnost - 100 GB mobilnog interneta i to svakog meseca! Da li je 100 giga neta moguće potrošiti za mesec dana saznajte u tekstu pod naslovom „Šta sve možeš sa 100 GB mesečno?“.

Poslednji tekst koji želimo da pomenemo odnosi se na „devetu umetnost“, a to je strip. Kako je strip sa papira prešao na internet i postao Web strip, kako je nastao mts Strip i ko su njegovi glavni junaci, pročitajte u tekstu „mts Strip – deveta umetnost na Internetu“,

Kako su vam se dopali naši predlozi i koji blogovi zavređuju vašu pažnju javite nam u komentarima.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA