Vredan olimpijskih šampiona: Beo i poseban | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vredan olimpijskih šampiona: Beo i poseban

Jedan od najmoćnijih telefona današnjice dobija posebno, zimsko i šampionsko izdanje.

  Izvor: Promo / Samsung

Kompanija Samsung predstavila je limitirano izdanje Galaxy Note 8 smartfona za Zimske olimpijske igre, koje će biti održane od 9. do 25. februara 2018. godine u Pjongčangu.

OK, kad stiže Samsung Galaxy S9?!

Samsung će obezbediti ekskluzivne uređaje, odnosno specijalno izdanje Galaxy Note 8 uređaja, kao znak ohrabrenja za postizanje velikih rezultata na Zimskim olimpijskim igrama. U saradnji sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) i Organizacionim odborom Pjongčanga za Zimske olimpijske i Paraolimpijske Igre 2018. godine (POCOG), Samsung će isporučiti više od 4.000 uređaja.

Samsung i Sony istog dana najaviće nove telefone

Limitirano izdanje Galaxy Note 8 za Olimpijske igre u Pjongčangu 2018. ima nove ojačane karakteristike, inovativni beskonačni ekran od 6.3 inča bez okvira, poboljšanu S Pen olovku za efikasnu produktivnost i dvostruku kameru, najbolju u toj klasi. Samo za predstojeće Olimpijske igre, limitirano izdanje će imati sjajno belo staklo koje simbolično predstavlja zimske teme i zlatne olimpijske prstenove - inspirisane Olimpijskom bakljom - izraz Olimpijskog pokreta sa savezom pet kontinenata i jedinstvom širom sveta.

Limitirano izdanje za Olimpijske igre u Pjongčangu će imati unapred postavljene, slavljeničke tematske pozadine igara. Takođe, korisne aplikacije biće unapred instalirane, kako bi se pomoglo očuvanje najboljeg iskustva Olimpijskih igara.

Sve karakteristike Samsung Galaxy Note 8 pročitajte na linku.

Samsung će paraolimpijcima obezbediti Galaxy Note 8

Demonstrirajući predanost Paraolimpijskom pokretu, Samsung će obezbediti pametne telefone za sve paraolimpijce na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pjongčangu. Svaki paraolimpijac će dobiti Galaxy Note 8 sa maskom na kojoj se nalazi logotip Paraolimpijskih igara. Na taj način će postati svedoci kako napredne mobilne tehnologije mogu pomoći da digitalni svet bude dostupniji za osobe sa invaliditetom. Samsung je svetski paraolimpijski partner još od Zimskih olimpijskih igara u Vankuveru 2010. i zagovornik Paraolimpijskog  pokreta, koji od tada teži da probudi duh napretka, kao i suočavanje sa svakim izazovom koji je pred ljudima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA